7777 2080

Εορτή του Αγίου Πνεύματος σε Άνδρο και Τήνο
Ελλάδα και Ελληνικά Νησιά

Από € 675

22-06-2024

Mε απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways για Αθήνα.

(5011)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Αθήνα Cyprus Airways CY 310 07:00 - 08:45
Αθήνα - Λάρνακα Cyprus Airways CY 313 20:40 - 22:15

Πληροφορίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ : ΛΑΡΝΑΚΑ -ΑΘΗΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΓΟΕΠΗΚΟΟΣ-ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ-ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ 
Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Τακτοποίηση των αποσκευών και αναχώρηση για το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με πρωινή πτήση. Άφιξη. Αναχώρηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο για επίσκεψη και προσκύνημα στο Μοναστήρι της Παναγίας Γοργοεπηκόου, με τη θαυματουργή εικόνα, στη Μάνδρα Αττικής Συνεχίζουμε με επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Εδώ υπάρχει ο τάφος, το άφθαρτο λείψανο και το δέντρο όπου εμαρτύρησε ο Άγιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας, όπου θα πάρουμε το φέριμποτ για το νησί της Μεγαλόχαρης, την Τήνο.  Άφιξη στην Τήνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.  
 
2η ΜΕΡΑ : ΤΗΝΟΣ  
Εκκλησιασμός στην Παναγία της Τήνου και προσκύνημα της θαυματουργής εικόνας της Μεγαλόχαρης. Πρόγευμα. Στη συνέχεια αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στη Μονή Κεχροβουνίου, όπου βρίσκεται η κάρα της Οσίας Πελαγίας (Τηνίας). Περιήγηση στο νησί. Επιστροφή στην Τήνο. Ελεύθερος χρόνος για περιδιάβαση στα στενά και γραφικά δρομάκια της Χώρας για  ψώνια, αγορά αναμνηστικών ή για γεύμα (προαιρετικό) ή καφέ στα παραδοσιακά ταβερνάκια και καφετερίες. Το απόγευμα παρακολούθηση του εσπερινού. Διανυκτέρευση.  
 
3η ΜΕΡΑ : ΤΗΝΟΣ  
Εκκλησιασμός για την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Πρόγευμα. Ελεύθερη μέρα. Μπορείτε να περπατήσετε στα στενά και γραφικά δρομάκια της Χώρας για  ψώνια, αγορά αναμνηστικών ή να γευτείτε τους παραδοσιακούς λοκμάδες στις καφετερίες ή να κάνετε  επίσκεψη στην Μύκονο (προαιρετικά). Διανυκτέρευση.   
 
4η ΜΕΡΑ : ΤΗΝΟΣ-ΑΝΔΡΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΑΘΗΝΑ 
Πρόγευμα. Μεταφορά στο λιμάνι, όπου θα πάρουμε το φέριμποτ για Άνδρο. Άφιξη στην Άνδρο. Αναχώρηση για επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε τα λείψανα της Αγίας και τη θαυματουργή της εικόνα.  Στη συνέχεια  επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, όπου θα προσκυνήσουμε τη μυροβλύζουσα εικόνα της Παναγίας και την κάρα του Αγίου Νικολάου του εν Βουναίνοις. 
Επιστροφή στο λιμάνι του Γαυρίου. Ελεύθερος χρόνος. Γεύμα (προαιρετικό).  Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Ραφήνα και από εκεί για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.   
 
5η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ 
Πρόγευμα. Ελεύθερη μέρα. Μπορείτε να πάρετε το τρενάκι για μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ή να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακρόπολης ή το Μοναστηράκι ή τα καταστήματα για ψώνια. Το απόγευμα μεταφορά στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την πτήση της επιστροφής. 

Share :