7777 2080


Από € 1065

24-12-2023,17-03-2024,24-03-2024

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Ντουμπάι Tus Airways U8 684 11:10 - 16:55
Ντουμπάι - Λάρνακα Tus Airways U8 687 18:00 - 20:00

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο τη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεση σας για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Ξενάγηση της πόλης
Πρόγευμα και ξενάγηση στο μαγευτικό Ντουμπάι. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε μια από τις παλαιότερες περιοχές του Ντουμπάι τη Bastakiya, το μουσείο του Ντουμπάι και το σουκ των μπαχαρικών και του χρυσού σε ένα περιβάλλουν με χρώματα και αρώματα της ανατολής που σε συνεπαίρνουν. θα καταλήξουμε στο Dubai mall (προαιρετικά όσοι θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε το ενυδρείο ή και να ανεβείτε στον ψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου το Burj Khalifa) Το πιο εντυπωσιακό συντριβάνι, δίχως αμφιβολία, βρίσκεται στο κέντρο του Ντουμπάι μπροστά από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το Μπουρτζ Χαλίφα (828 μέτρα). Απολαύστε τα συντριβάνια που χορεύουν και προσφέρουν το πιο φαντασμαγορικό θέαμα στο κόσμο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Σαφάρι στην έρημο (4Χ4)
Πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο στη διάθεση σας. Το απόγευμα η μέρα μας στο Ντουμπάι θα ολοκληρωθεί με σαφάρι στην έρημο με jeep 4x4. Εδώ ξεκινάει το ταξίδι της ερήμου και ενώ η άμμος σαρώνει γύρω από το όχημα και περνάτε απότομα από τους αμμόλοφους θα βιώσετε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει ψηλά. Θα φθάσουμε σε κάμπινγκ της ερήμου για να απολαύσουμε το δείπνο μας με χορό της κοιλιάς. Μπορείτε να καπνίσετε ναργιλέ , να κάνετε τατουάζ χέννας και βόλτα με καμήλες. Επιστροφή και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

4η μέρα: Κρουαζιέρα με δείπνο
Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας για ψώνια από τα αμέτρητα καταστήματα του Ντουμπάι. Αργά το απόγευμα θα έχουμε κρουαζιέρα στο Creek, το «ποτάμι του Ντουμπάι» που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε το δείπνο σας με θέα τη φαντασμαγορικά φωτισμένη πόλη. Επιστροφή και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο.

5η μέρα: ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Γύρω στο μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα.