7777 2080

Γύρος Πελοποννήσου
Ελλάδα και Ελληνικά Νησιά

Από € 565

07-07-2024

Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways για Αθήνα. 

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Αθήνα Cyprus Airways CY 312 16:00 - 17:45
Αθήνα - Λάρνακα Cyprus Airways CY 313 18:40 - 20:15

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η ΜΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΘΗΝΑ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για την Αθήνα. Άφιξη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, παραλαβή των αποσκευών μας και επιβίβαση  στο λεωφορείο μας με κατεύθυνση τη Κόρινθο. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. 

2η ΜΕΡΑ: ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ – ΠΑΤΡΑ 
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο  και αναχώρηση για τα Καλάβρυτα την ιστορική αυτή Κωμόπολη στους πρόποδες του Χελμού. Η ξενάγηση μας θα ξεκινήσει από το επιβλητικό μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, το οποίο θεωρείται το αρχαιότερο της Ελλάδας και συνεχίζει με την επίσκεψη μας την Ιερά Μονή της Μεγίστης Λαύρας. Ακολούθως θα προχωρήσουμε προς το σπήλαιο των λιμνών, ένα σπάνιο δημιούργημα της φύσης με 13 λίμνες να διαδέχονται η μία την άλλη και με θαυμάσιους σταλακτίτες. Κατά τη διάρκεια παραμονής μας στα Καλάβρυτα θα διατεθεί χρόνος για γεύμα και καφέ (προαιρετικά). Μετά θα πάρουμε τον δρόμο προς την Πάτρα, κάνοντας μια στάση για να απολαύσουμε τον καφέ μας. Άφιξη στη Πάτρα και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος. 

3η ΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ – ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ – ΖΑΧΑΡΩ – ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΒΑΣΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ 
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για ακόμη μια σπουδαία εκδρομή, αυτή τη φορά προς την Αρχαία Ολυμπία. Εκεί όπου γεννήθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, ένα από τα σημαντικότερα της Ελλάδας, σ’ ένα από τους πιο μεγαλειώδης λατρευτικούς τόπους της αρχαιότητας. Στη συνέχεια θα προχωρήσουμε στην Αγία Θεοδώρα Βάστας όπου συμβαίνει ένα θαύμα παγκόσμιου ενδιαφέροντος αφού σε ένα μικρό ναό έχουν μεγαλώσει δεκαεπτά μεγάλα δέντρα. Θα διατεθεί χρόνος για γεύμα ή καφέ (προαιρετικά). Στη συνέχεια αναχώρηση για Σπάρτη. Άφιξη, τακτοποίηση δωματίων και χρόνος ελεύθερος για περιήγηση στην πόλη και ομαδικό δείπνο (προαιρετικό). 

4η ΜΕΡΑ: ΣΠΑΡΤΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ 
Θα πάρουμε το πρόγευμα μας και θα αναχωρήσουμε για τη Μονεμβασιά. Η Μονεμβασιά, ένα από τα κυριότερα αξιοθέατα της Ελλάδας, είναι μια μικρή ιστορική πόλη της ανατολικής Πελοποννήσου, ένα εντυπωσιακό μέρος. Περιήγηση στα
σοκάκια και ξεκούραση για καφέ ή φαγητό στα γραφικά μαγαζάκια (προαιρετικά).   Επιστροφή στη Σπάρτη. Περιήγηση στην παραδοσιακή πόλη και ομαδικό δείπνο (προαιρετικό).  

5η ΜΕΡΑ: ΣΠΑΡΤΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ - ΝΑΥΠΛΙΟ
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι και την αναχώρηση μας για τη Τρίπολη. Άφιξη στην Τρίπολη. Διατίθεται χρόνος για καφέ και γεύμα. Τέλος, μεταβαίνουμε στο Ναύπλιο. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο και ομαδικό δείπνο (προαιρετικό).

6η ΜΕΡΑ: ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΝΕΜΕΑ – ΣΠΑΤΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρωϊνό και αναχώρηση για επίσκεψη στο Παλαμήδι. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Επίδαυρο όπου θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρο όπου αναβίωναν οι αρχαίες τραγωδίες καθώς και το μουσείο. Γύρω στο μεσημέρι αναχώρηση για τον Ισθμό της Κορίνθου. Ακολουθεί επίσκεψη στη πόλη των Μεγάρων όπου διατίθεται χρόνος για γεύμα ή καφέ (προαιρετικά). Στη συνέχεια αναχώρηση για τα Σπάτα όπου θα έχουμε χρόνο για περιήγηση και καφέ. Τέλος θα μεταβούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε τη πτήση της επιστροφής στη Λάρνακα μετά από ένα χορταστικό πρόγραμμα γνωριμίας της Πελοποννήσου.    

Share :