7777 2080

Καθαρά Δευτέρα στη Βιέννη
Ευρώπη

Από € 659

28-02-2025

Με απευθείας πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών. 

(2058)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βιέννη Austrian Airlines OS 832 17:25 - 19:50
Βιέννη - Λάρνακα Austrian Airlines OS 831 12:35 - 16:40

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η ημέρα : Λάρνακα - Βιέννη
Θεωρείται πόλη της μουσικής αλλά και των ονείρων, αφού ήταν πατρίδα του διάσημου Φραντς Σούμπερτ και του ψυχαναλυτή Σίγκμοντ Φρόιντ. Η Βιέννη πάντως βρίσκει τον τρόπο να επιβεβαιώνει πάντα τη φήμη της ως η πιο ονειρεμένη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Αναχώρηση από Λάρνακα για Βιέννη με απευθείας πτήσεις των Αυστριακών αερογραμμών. Άφιξη στο αεροδρόμιο και καλωσόρισμα από την αρχηγό σας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Βιέννη - Πανοραμική περιήγηση
Πρόγευμα και θα ξεκινήσουμε την περιήγηση μας στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα, το Τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Iωσήφ, το νεοκλασικό Kοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, το παλιό Aνακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Η περιήγηση μας ολοκληρώνεται με επίσκεψη στους κήπους των ανακτόρων του Σενμπρούν. Υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.

3η ημέρα: Βιέννη-Προαιρετική εκδρομή Δάση του Μάγιερλινγκ – Μπάντεν
Πρόγευμα και ακολουθεί προαιρετική εκδρομή στα περίχωρα της Βιέννης στα χιλιοτραγουδισμένα Βιεννέζικα Δάση. Εκεί στη τοποθεσία Μάγιερλινγκ, θα δούμε το άλλοτε κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από την θλιβερή ιστορία της αυτοκτονίας του πρίγκιπα Ροδόλφου, τελευταίου διάδοχου του θρόνου και της Μαρίας Βετσέρα. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στο Χάιλιγκενκροιτς και η μέρα μας θα τελειώσει με επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη λουτρόπολη του Μπάντεν. Χρόνος ελεύθερος. Το απόγευμα επιστροφή στην Βιέννη. 

4η ημέρα: Βιέννη – Λάρνακα
Πρωινό και θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα.

Share :