7777 2080

Καθαρά Δευτέρα στη Βαρσοβία
Ευρώπη

Από € 475

28-02-2025

Με απευθείας πτήσεις των Πολωνικών Αερογραμμών.

(2035)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βαρσοβία LOT Polish Airlines LO 172 16:10 - 18:50
Βαρσοβία - Λάρνακα LOT Polish Airlines LO 171 10:40 - 15:10

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η ημέρα : Λάρνακα – Βαρσοβία
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσει κάποιος την Βαρσοβία. Εμείς σας προσφέρουμε ένα σύντομο ταξίδι για να τους ανακαλύψετε…Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση με απευθείας πτήση για Βαρσοβία. Άφιξη, υποδοχή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος στην διάθεση σας.

2η ημέρα: Βαρσοβία – Περιπατητική Ξενάγηση
Στην περιπατητική ξενάγηση που ακολουθεί θα δούμε μεταξύ άλλων την κεντρική πλατεία της Αγοράς, το Βασιλικό Ανάκτορο, πολύ καλό δείγμα μπαρόκ αρχιτεκτονικής, που τώρα λειτουργεί σαν Μουσείο και έδρα της Βουλής Seim, το παλάτι και την πλατεία του Κάστρου Plac Zamkowy, από τα λίγα σημεία που σώθηκαν από τη ναζιστική λαίλαπα, , το Μεγάλο Θέατρο Βιέλκι, που στεγάζει την όπερα και το μπαλέτο, το μπαρόκ παλάτι Κρασίνσκι, που θεωρείται από τα ομορφότερα κτίρια της πόλης, τους Βασιλικούς Κήπους, και το Εβραϊκό Γκέτο, το σπίτι της Μαρίας Κοζλόφκα Κιουρί, που τιμήθηκε με Νόμπελ, το άγαλμα του Φρεντερίκ Σοπέν. Τέλος θα καταλήξουμε στο μνημειώδες Παλάτι Πολιτισμού και Επιστήμης, δώρο του Στάλιν στη Βαρσοβία για να θαυμάσουμε την Βαρσοβία το βράδυ.

3η ημέρα: Βαρσοβία – Μέρα ελεύθερη
Μετά το πρωινό μέρα ελεύθερη. Μπορείτε να επισκεφθείτε το παλάτι Βιλάνοφ. Γνωστό ως "Μικρές Βερσαλλίες" το παλάτι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθετε τα πάντα για την αρχιτεκτονική ιστορία της Πολωνίας. Περιβάλλεται επίσης από έναν όμορφο κήπο γαλλικού στιλ, ιδανικό για χαλαρωτικούς περιπάτους και απολαμβάνοντας την ήρεμη ατμόσφαιρα. Το εσωτερικό του ανακτόρου έχει διακοσμηθεί για να αντικατοπτρίζει τα στιλ της πολωνικής αριστοκρατίας κατά τη διάρκεια της Πολωνίας-Λιθουανικής Κοινοπολιτείας. Στη συνέχεια επισκεφθείτε το πάρκο Λαζιένκι γνωστό και ως Πάρκο των Βασιλικών Λουτρών.
Καταλαμβάνει έκταση 760 στρεμμάτων, περιλαμβάνοντας σύμπλεγμα διαφόρων ιστορικών κτιρίων και αποτελεί μέρος της Βασιλικής Διαδρομής (Royal Route) της Βαρσοβίας, που συνδέει το Βασιλικό Κάστρο της πόλης με το Παλάτι Βιλάνουφ. 

4η ημέρα: Βαρσοβία – Λάρνακα
Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε τη πτήση της επιστροφής για την Λάρνακα.

Share :