Πρόγραμμα
1η μέρα: Πτήση για Ναϊρόμπι
Αναχώρηση από τη Λάρνακα, µε ενδιάμεσο σταθμό και άφιξη την επομένη μέρα στο Ναϊρόμπι.
2η μέρα: Ναϊρόμπι - Πάρκο Αµπερντάρες
Άφιξη το πρωί στην πρωτεύουσα της Κένυας όπου θα συναντήσουμε τον αντιπρόσωπό μας, και αφού πάρουμε μια ανάσα ξεκούρασης θα αναχωρήσουμε οδικώς για το Εθνικό Πάρκο Αµπερντάρες, όπου και θα παρατηρήσουμε ελέφαντες, ρινόκερους, λεοπαρδάλεις, ύαινες, μπαμπουίνους, πιθήκους και άλλα σπάνια είδη άγριας ζωής! Το πάρκο βρίσκεται βόρεια της Αφρικανικής σαβάνας, μια διαδρομή μέσα από πλούσιες περιοχές αγροτικής έκτασης. Άφιξη στο ξενοδοχείο έξω από το πάρκο, μεσημεριανό γεύμα, φύλαξη αποσκευών και μπαίνουμε στο πάρκο µε τα ειδικά τζιπ κι ένα σακίδιο που χωράει τα απαραίτητα για διανυκτέρευση. Τακτοποίηση στο Treetops Lodge και όλη την υπόλοιπη μέρα μπορούμε να παρακολουθούμε από ψηλά τα άγρια ζώα που επισκέπτονται το νερό για να ξεδιψάσουν! Δείπνο και διανυκτέρευση.
3η μέρα: Πάρκο Αµπερντάρες - Λίµνη Νακούρου και Ναϊβάσα
Έξοδος από το πάρκο νωρίς το πρωί, άφιξη στο εξωτερικό ξενοδοχείο και πρωινό γεύμα. Παραλαβή αποσκευών και μετάβαση, µέσω του Rift Valley, του ρήγματος που χωρίζει τη χώρα κατά μήκος σε ανατολική και δυτική, πρώτα στο Εθνικό Πάρκο της Λίμνης Νακούρου. Εκεί βρίσκει καταφύγιο μεγάλος πληθυσμός από ροζ φλαμίνγκο, πελεκάνους, ρινόκερους, πιθήκους, αντιλόπες, βουβάλια και ζέβρες. Μεσημεριανό γεύμα στο Lake Nakuru Lodge και προχωρούμε για τη Λίμνη Ναϊβάσα, η οποία έχει γλυκό νερό και φιλοξενεί περί τα 450 είδη πουλιών. Αργά το απόγευμα άφιξη και τακτοποίηση στο λοτζ, δείπνο και διανυκτέρευση.
4η μέρα: Λίµνη Ναϊβάσα - Πάρκο Μασάι Μάρα
Πρωινό και αναχωρούμε για το Εθνικό Πάρκο Μασάι Μάρα, το οποίο εκτείνεται σε 1.510 τ.χλμ. και περιλαμβάνει πληθώρα ειδών άγριων ζώων και πτηνών. Άφιξη στο λοτζ, τακτοποίηση και μεσημεριανό γεύμα. Απογευματινό σαφάρι όπου θα συναντήσουμε ελέφαντες, καμηλοπαρδάλεις, ζέβρες, λιοντάρια, ρινόκερους και πολλά άλλα. Επιστροφή στο λοτζ, δείπνο και διανυκτέρευση.
5η μέρα: Μασάι Μάρα
Το πρόγραμμα της ημέρας προσφέρει δύο εναλλακτικές επιλογές. Μπορείτε είτε να δηλώσετε συμμετοχή σε πρωινό φωτογραφικό σαφάρι µε αερόστατο πάνω από το πάρκο µε το πρωινό γεύμα σας σε καλαθάκι, είτε σε ένα πολύ πρωινό φωτογραφικό επίγειο σαφάρι και επιστροφή για πρωινό στο λοτζ. Μετά το μεσημεριανό άλλο ένα σαφάρι, δείπνο και διανυκτέρευση.
6η μέρα: Πάρκο Μασάι Μάρα - Ναϊρόµπι
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Η μέρα περιλαμβάνει τη μεταφορά μας πίσω στο Ναϊρόμπι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας το μεσημέρι. Το βράδυ θα απολαύσουμε δείπνο στο παραδοσιακό εστιατόριο «Καρνιβόρε» που έχει συμπεριληφθεί στα 10 καλύτερα παγκοσμίως.
7η – 8η μέρα: Πτήση επιστροφής
Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για να την αφιερώσετε όπως εσείς επιθυμείτε σε ό,τι σας εντυπωσίασε στην πρωτεύουσα της Κένυας. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού, για τη Λάρνακα. Άφιξη την επόμενη ημέρα.