7777 2080

Τριήμερο 1ης Οκτωβρίου στη Βιέννη
Ευρώπη

Από € 719

28-09-2024

 Με απευθείας πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών.

(1003)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βιέννη Austrian Airlines OS 832 17:25 - 19:45
Βιέννη - Λάρνακα Austrian Airlines OS 839 15:05 - 19:05

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΒΙΕΝΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την αριστοκρατική Βιέννη. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Πρόγευμα και ξεκινάμε την πανοραμική μας ξενάγηση από την Όπερα, τα Χειμερινά ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Ελληνοπρεπές Κοινοβούλιο, το νεογοτθικό Δημαρχείο, την ατμοσφαιρική Βοτίβκιρχε, το ανάκτορο Μπελβεντέρε κ.α. Συνεχίζουμε με τον περίφημο Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, που είναι κτισμένος στο κέντρο της πόλης πάνω σε ερείπια δυο παλαιότερων ναών. Η σημερινή του μορφή είναι σε μεικτό ρομανικό και γοτθικό ρυθμό, με κυριότερο χαρακτηριστικό του την πολύχρωμη, ψηφιδωτή στέγη του. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στους περίφημους κήπους του ανακτόρου Σένμπρουν που θα σας εντυπωσιάσουν. Όσοι επιθυμούν μπορούν προαιρετικά να επισκεφθούν το εσωτερικό των ανακτόρων. Το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο για να απολαύσετε τις βόλτες σας στην πανέμορφη Βιέννη, που κάθε χρόνο καταλαμβάνει μία από τις υψηλότερες θέσεις στον ετήσιο κατάλογο των πόλεων με την καλύτερη ποιότητα ζωής. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της Βιέννης και κάντε τα ψώνια σας. Οι λάτρεις των μουσείων και της τέχνης θα ενθουσιαστούν με τα μουσεία Albertina και Belvedere, όπου φιλοξενούν κορυφαία έργα τέχνης. Μην παραλείψετε να δοκιμάστε και τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως το διάσημο σνίτσελ, το Αυστριακό Γκούλας καθώς και το Τάφελσπιτς, ένα ακόμη χαρακτηριστικό Αυστριακό πιάτο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Μετά το πρόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα το απόγευμα.

Share :