7777 2080

Καλοκαίρι στο Παρίσι
Ευρώπη

Από € 699

10-07-2023,17-07-2023,24-07-2023,31-07-2023,07-08-2023,14-08-2023,21-08-2023,28-08-2023

Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways.

(1081)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Παρίσι Cyprus Airways CY 380 07:30 - 11:10
Παρίσι - Λάρνακα Cyprus Airways CY 381 12:10 - 17:20

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΡΙΣΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση με απευθείας πτήση για το Παρίσι, την “πόλη του Φωτός” και από τις ωραιότερες του κόσμου. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της μόδας και της φινέτσας. Υπέροχα αξιοθέατα, καταστήματα αλλά και μοναδική γαστρονομία συνθέτουν το πάζλ της Γαλλικής πρωτεύουσας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΗΚΟΥΑΝΑ
Μετά το πρόγευμα θα ξεκινήσουμε την πανοραμική μας ξενάγηση. θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την μεγαλύτερη αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου, τη διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο που διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, την νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, τη μοναδική Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, το Πάνθεον, τους πανέμορφους κήπους του Λουξεμβούργου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, τη Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων. Ακολούθως με ποταμόπλοιο (τα πασίγνωστα Μπατώ Μούς) θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στο Σηκουάνα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα υπέροχα αξιοθέατα της πόλης. Για το βράδυ σας προτείνουμε να πάρετε το ποτό σας στον Πύργο του Μονπαρνάς απ’ όπου θα έχετε μια φανταστική θέα του υπέρλαμπρου Παρισιού. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND
Πρόγευμα και αναχώρηση για μια ολοήμερη εκδρομή στο μαγικό κόσμο της DISNEYLAND, όπου ο Μίκη και η παρέα του μας περιμένουν για να διασκεδάσουν μαζί μας καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Αν νομίζετε ότι το πάρκο είναι μόνο για παιδιά κάνετε μεγάλο λάθος, γιατί εδώ και οι μεγάλοι γίνονται πάλι παιδιά. .Ο μαγικός κόσμος της Disney ζωντανεύει μπροστά στα μάτια σας. Περιπέτειες γεμάτες μυστήριο από τις χίλιες και μια νύχτες, πειρατές με τα καράβια τους, θησαυροί και μυθικά παζάρια, το μαγευτικό κάστρο της " Κοιμωμένης Βασιλοπούλας" οι επτά Νάνοι, ο Πινόκιο το "Φάρ Ουέστ" και τόσα άλλα. Ανεβείτε στο τρενάκι της Main Street, επισκεφθείτε το σπίτι με τα φαντάσματα, κάντε μια βόλτα με το ποταμόπλοιο, παρακολουθήστε τις παρελάσεις των αγαπημένων χαρακτήρων του Walt Disney. Για τους τολμηρούς προτείνουμε μια διαστημική περιπέτεια στο περίφημο “Space Mountain”. Για τους μικρούς φίλους μας προτείνουμε ταξίδι με την πτήσης του Πήτερ Παν μια βόλτα με τις βαρκούμες στο «Μικρό Κόσμο» με τις απίθανες κούκλες που τραγουδούν , ταξίδι με τους Πειρατές της Καραϊβικής κάνετε τους γύρους σας με τα περιστρεφόμενα φλιτζάνια. Αργά το βράδυ επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη για να αφεθείτε στη γοητεία της Γαλλικής πρωτεύουσας. Μπορείτε να επισκεφθείτε το περίφημο Μουσείο του Λούβρου, από τα δημοφιλέστερα και παλαιότερα μουσεία στον κόσμο. Εκτός από τη περίφημη «Μόνα Λίζα», αξίζει να θαυμάσετε την «Αφροδίτη της Μήλου» αλλά και τη «Νίκη της Σαμοθράκης» Οι κήποι του Λουξεμβούργου αξίζουν οπωσδήποτε μια επίσκεψη, καθώς και ο περίφημος λόφος της Μονμάρτης, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε τη Βασιλική της Sacrι Coeur, που δεσπόζει στην κορυφή του λόφου και φαίνεται σχεδόν από κάθε σημείο του Παρισιού. Περιπλανηθείτε στα γραφικά δρομάκια με τους υπαίθριους καλλιτέχνες και ζωγράφους, και απολαύστε τον καφέ σας στα γουστόζικα καφέ της περιοχής. Ακόμη αν είστε λάτρης της μόδας επισκεφθείτε το πιο διάσημο πολυκατάστημα στο Παρίσι, την Γκαλερί Λαφαγιέτ. Ένα σύμβολο πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής. Μια επίσκεψη στο πολυκατάστημα δεν έχει να κάνει μόνο με τα ψώνια. Είναι από μόνο του ένα αξιοθέατο με τον υπέροχο θόλο του σε στιλ «αρτ νουβό». Τέλος θα ήταν παράλειψη να μην δοκιμάστε την φημισμένη Γαλλική κουζίνα σε ένα από τα πολλά μπιστρό της πόλης. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Μετά το πρόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο όπου θα πάρουμε την απευθείας πτήση για Λάρνακα. Άφιξη αργά το απόγευμα με αναμνήσεις που θα σας συνοδεύουν μια ζωή.

Share :