7777 2080

Πάτρα - Λευκάδα - Καρπενήσι - Λιβαδειά
Ελλάδα και Ελληνικά Νησιά

Από € 630

22-09-2023

Με απευθείας πτήσεις της Sky Express για Αθήνα.

 

(1013)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Αθήνα Sky Express GQ 607 07:00 - 08:45
Αθήνα - Λάρνακα Sky Express GQ 606 22:10 - 23:55

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ - ΙΣΘΜΟΣ - ΠΑΤΡΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Αθήνα. Αιφιξη, παραλαβή και αναχώρηση για Πάτρα. Πρώτη μας στάση ο Ισθμός της Κορίνθου. Συνεχίζουμε για το Αίγιο όπου θα προσκυνήσουμε στην Παναγία Τρυπητή και θα καταλήξουμε στην Πάτρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΡΙΟ - ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ
Πρόγευμα και ακολουθεί προσκύνημα στη μεγαλοπρεπή εκκλησία του Αποστόλου Ανδρέα. Θα περάσουμε από την εντυπωσιακή γέφυρα του Ρίο - Αντίρριο και θα κατευθυνθούμε προς το ηρωικό Μεσολόγγι για να επισκεφθούμε τον Κήπο των Ηρώων και τη λιμνοθάλασσα με τις γραφικές καλύβες των ψαράδων. Συνεχίζουμε για την Αμφιλοχία, Βόνιτσα και θα καταλήξουμε στη Λευκάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τις ομορφιές της πόλης της Λευκάδας, τη βόλτα στους πεζόδρομους με τα πολλά μαγαζάκια και τις ταβερνούλες. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ - ΝΥΔΡΙ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ και τη ΜΑΔΟΥΡΗ - ΛΕΥΚΑΔΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Μονή Φανερωμένης (εκκλησιασμός). Θα απολαύσουμε την εντυπωσιακή θέα της πόλης από ψηλά. Συνεχίζουμε για την πιο τουριστική περιοχή της Λευκάδας, το Νυδρί. Από εδώ θα πάρουμε το καραβάκι για την κρουαζιέρα μας στον περίφημο Σκορπιό, το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση και τη Μαδουρή, το νησί του ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στην πόλη της Λευκάδας. Έχουμε ακόμη ένα βράδυ για την πόλη με τα ουζερί, τις καφετέριες και τα μαγαζάκια. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΘΕΡΜΟ - ΜΕΓΑ ΔΕΝΔΡΟ - ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑΣ - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το εξοχικό Καρπενήσι. Θα περάσουμε από περιοχές που έζησε ο Κοσμάς ο Αιτωλός, το Θέρμο, το χωριό του το Μεγάλο Δένδρο και τη Μονή Πατροκοσμά. Συνεχίζουμε για την ιστορική Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας που ήταν άνδρο του Καραϊσκάκη κατά την Ελληνική Επανάσταση. Ακολουθώντας μια γραφική διαδρομή ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση, γυμνούς βράχους και τρεχούμενα νερά θα καταλήξουμε στο Καρπενήσι. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Πρόκληση για όλους μας οι χασαποταβέρνες. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΛΑΜΙΑ - ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΙΑΣ - ΑΡΑΧΩΒΑ - ΟΣΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ - ΛΙΒΑΔΕΙΑ.
Πρόγευμα και αναχώρηση για Λιβαδειά. Θα περάσουμε από τη Λαμία, θα επισκεφθούμε το Χάνι της Γραβιάς με τον Οδυσσέα Ανδρούτσο. Συνεχίζουμε για την γραφική Αράχωβα. Επόμενος προορισμός μας η Βυζαντινή Μονή του Οσίου Λουκά με τα περίφημα ψηφιδωτά. Τελικός προορισμός μας η πανέμορφη Λιβαδειά. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τις ομορφιές της πόλης, κυρίως της περιοχής της Κρύας με τα τεράστια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά. Ακόμη ένας πειρασμός οι ψησταριές με το νόστιμο σουβλάκι Λιβαδειάς. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΛΙΒΑΔΕΙΑ - ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα. Χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας από τη φθηνή αγορά της πόλης. Αναχώρηση για Αθήνα. Χρόνος ελεύθερος στο κέντρο της πόλης για τις αγορές σας και για τα αξιοθέατα του Κέντρου. Αν ο χρόνος το επιτρέπει θα επισκεφθούμε τη Μονή του Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη και θα καταλήξουμε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για το ταξίδι της επιστροφής με πολλές και ευχάριστες εμπειρίες από το ταξίδι μας.

Share :