7777 2080


Από € 2765

21-07-2023,03-08-2023,11-08-2023

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Ντόχα Qatar Airways QR 266 13:05 - 16:40
Ντόχα - Μπαλί Qatar Airways QR 964 17:50 - 08:40
Μπαλί - Σιγκαπούρη Scoot TR 281 10:50 - 13:30
Σιγκαπούρη - Ντόχα Qatar Airways QR 945 02:40 - 05:25
Ντόχα - Λάρνακα Qatar Airways QR 265 08:00 - 12:05

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η -2η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΠΑΛΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Μπαλί με ενδιάμεσο σταθμό. Το νησί με τα μαγευτικά τοπία και τους εντυπωσιακούς ναούς, που δικαίως ονομάζεται και «ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ» .Άφιξη την επόμενη μέρα, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΠΑΛΙ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη για να εξερευνήσετε την πόλη και τις πολύχρωμες τοπικές αγορές όπου οι κάτοικοι πωλούν τα προϊόντα τους. Εδώ θα βρείτε διάφορα τοπικά είδη. Από όμορφα χειροτεχνήματα, ντόπια φρούτα και λουλούδια μέχρι έργα τέχνης, γλυπτά από ξύλο, κεραμικά και κοσμήματα. Το βράδυ διασκεδάστε στα ξακουστά κέντρα της Κούτα μέχρι τις πρωινές ώρες. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΜΠΑΛΙ -ΜΕΝΓΚΙ- ΝΑΟΣ ULUN DANU-ΝΑΟΣ ΤΑΝΑ ΛΟΤ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για το Ταμάν Αγιούν και το ναό του Μενγκί, που χτίστηκε τον 17ο αιώνα για τη λατρεία του Θεού και τη μνήμη της ψυχής του βασιλιά. Επόμενος σταθμός ο ινδουιστικός ναός Ulun Danu ο οποίος βρίσκεται σε μια λίμνη που γεμίζει τον κρατήρα του αρχαίου βουνού Beratan. Η τοποθεσία είναι ανεπανάληπτη, καθώς γύρω από τη λίμνη βρίσκονται τέσσερα βουνά, δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και εικόνα. Γεύμα και συνεχίζουμε για το ναό Τάνα Λότ που φωλιάζει στην κορυφή ενός βράχου περιτριγυρισμένος από θάλασσα και ο οποίος χτίστηκε τον 16ο αιώνα από ένα Ινδουιστή ιερέα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κούτα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΜΠΑΛΙ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη για μπάνιο, ξεκούραση και ψώνια. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε το νησί με τις βαθιές παραδόσεις και πολιτισμό. Για το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε φρέσκες θαλασσινές γεύσεις στα εστιατόρια της πόλης. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΜΠΑΛΙ-TΟΗPATI/BATUAN/MAS ΟΥΜΠΟΥΤ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη Ουμπούτ, το κέντρο της καλλιτεχνικής σκηνής του Μπαλί, καθώς φιλοξενεί αρκετά μουσεία και γκαλερί. Το Μπαλί φημίζεται για τα μπατίκ (ζωγραφική πάνω σε ύφασμα με την χρήση κεριού) και έτσι στη διαδρομή θα επισκεφθούμε ένα από τα πολλά εργαστήρια στο χωριό Tohpati. Συνεχίζουμε για ένα από τα χωριά των καλλιτεχνών όπως λέγονται, το Batuan, για να θαυμάσετε εξαιρετικούς πίνακες ζωγραφικής και στο χωριό Mas όπου θα βρείτε υπέροχα ξυλόγλυπτα και ξύλινους ελέφαντες. Άφιξη στο Ουμπούτ. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΥΜΠΟΥΤ (ΔΑΣΟΣ ΠΙΘΗΚΩΝ - ΠΑΛΑΤΙ - TEGALALANG RICE TERRACE)
Πρόγευμα και αναχώρηση για το πάρκο <Δάσος των πιθήκων> όπου εκατοντάδες πολύ άτακτοι πίθηκοι σας περιμένουν για να παίξετε και να φωτογραφηθείτε μαζί του. Συνεχίζουμε για το βασιλικό παλάτι που χτίστηκε το 1800 κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ida Tjokorda Pute Kandel. Είναι το ανάκτορο της βασιλικής οικογένειας του Ουμπούτ αλλά λειτουργεί ως ένα από τα κύρια σημεία για τις παραδοσιακές μπαλινέζικες παραστάσεις. Θα δούμε την κεντρική αγορά του Ουμπούτ στην οποία θα βρίτε από φαγώσιμα μέχρι φουλάρια και τουριστικά σουβενίρ. θα καταλήξουμε στο Tegallalang Terace Rice field όπου είναι οι κλασικοί και καταπράσινοι ορυζώνες της περιοχής. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και στην επιστροφή θα σταματήσουμε στο Goa Gajah στην Bedulu ή αλλιώς σπηλιά του ελέφαντα. Χρονολογείται από τον 11ο αιώνα και κτίστηκε ως πνευματικό μέρος για διαλογισμό. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΟΥΜΠΟΥΤ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Μπορείτε να λάβετε μέρος σε προαιρετική εκδρομή για ράφτινγκ στο ποταμό Ayung ή να κάνετε τις αγορές σας στη αγορά του Ουμπούτ. Διανυκτέρευση.

9η μέρα: ΜΠΑΛΙ - ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για την κοσμοπολίτικη πόλης της ΟΡΧΙΔΕΑΣ, τη Σιγκαπούρη. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για να περιηγηθείτε στην πόλη με τα πιο επιβλητικά αρχιτεκτονικά επιτεύγματα: Μικρή Ινδία, Αραβική συνοικία, China town, το πάρκο Gardens by the Bay, το Βοτανικό κήπο και το ζωολογικό κήπο ένα από τους καλύτερους στον κόσμο. Διανυκτέρευση.

10η μέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Μέρα ελεύθερη και μπορείτε να επισκεφθείτε το δημοφιλές νησί Σεντόζας με το θεματικό πάρκο της Universal Studios, τις τεχνητές παραλίες και το ενυδρείο. Διανυκτέρευση.

11η -12η μέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Αργά το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στη Λάρνακα την 12η μέρα με τις βαλίτσες μας γεμάτες με ανεξίτηλες εικόνες και αναμνήσεις.