7777 2080


Από € 599

13-04-2023

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Αθήνα Cyprus Airways CY310 07:10 - 08:50
Αθήνα - Λάρνακα Cyprus Airways CY313 21:55 - 23:30

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: (Μ. Πέμπτη): ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ-ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για Αθήνα. Άφιξη, παραλαβή και αναχωρούμε για τα Τρίκαλα με ενδιάμεση στάση στα Καμένα Βούρλα. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί περιήγηση για να δούμε τον Ληθαίο ποταμό και την Κεντρική Γέφυρα, το Φρούριο της πόλης, το Κουρσούμ Τζαμί, την παλιά πόλη που αποτελείται από τις συνοικίες Βαρούσι και Μανάβικα, τον σιδηροδρομικό σταθμό, το δικαστικό μέγαρο και τα Παλαιά Ψυγεία-Παγοποιεία Κλιάφα.

2η μέρα: (Μ. Παρασκευή): ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΕΡΤΟΥΛΗ- ΕΛΑΤΗ - ΠΥΛΗ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για τα πανέμορφα θέρετρα της Πίνδου. Πρώτα θα επισκεφτούμε την πανέμορφη Πύλη με το τοξωτό γεφύρι της και συνεχίζουμε για την ελατοσκέπαστη Ελάτη με τα εντυπωσιακά αρχοντικά-ξενώνες που προσφέρουν μια μοναδική ομορφιά φυσικού κάλλους. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και συνεχίζουμε την διαδρομή μας μέσα από τα περτουλιώτικα λιβάδια, ένα τοπίο Αλπικής ομορφιάς, όπου θα ξεπροβάλει μπροστά μας το γραφικό Περτούλη, πνιγμένο στα έλατα σε υψόμετρο 1100μ., κτισμένο αμφιθεατρικά στην πλαγιά του βουνού. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Τρίπολη για ξεκούραση. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την περιφορά των Επιταφίων. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: (Μ. Σάββατο): ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρόγευμα κατευθυνόμαστε προς την πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα. Πρώτη στάση η κεντρική πλατεία της Καρδίτσας και συνεχίζουμε για τον γύρο της Λίμνης Πλαστήρα με στάσεις στη ανδρική Μονή Κορώνης, στο χωριό Λαμπερό και στο πανέμορφο Νεοχώρι. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. και επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ επίσκεψη σε κοντινή εκκλησία για την Αναστάσιμη Λειτουργία. Ακολουθεί δείπνο με Μαγειρίτσα και κόκκινα αυγά. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: (Κυριακή του Πάσχα): ΜΕΤΕΩΡΑ - ΚΑΣΤΡΑΚΙ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για τα Μετέωρα, ένα τοπίο που μαγεύει με τους φυσικούς βράχους και τα μοναστήρια που βρίσκονται στις παρυφές των βράχων. Χρόνος για να επισκεφτούμε μια από τις μονές και για να απολαύσουμε την μαγευτική θέα. Κατηφορίζουμε προς το Καστράκι με την ιδιαίτερη θέα προς τους πρώτους βράχους των Μετεώρων. Συνεχίζουμε για την Καλαμπάκα όπου θα έχουμε το Πασχαλινό γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος στις όμορφες πλατείες των Τρικάλων. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: (Δευτέρα του Πάσχα): ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και αποχαιρετούμε τα Τρίκαλα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο της Αθήνας με ενδιάμεσες στάσεις. Πτήση για Λάρνακα.