7777 2080

Βελιγράδι: Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Θεοφάνεια
Ευρώπη

Από € 515

23-12-2021,30-12-2021,06-01-2022

Με απευθείας πτήσεις της Air Serbia. 

(8001)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βελιγράδι Air Serbia ---- 04:05 - 05:45
Βελιγράδι - Λάρνακα Air Serbia --- 23:55 - 03:20

Πληροφορίες

Πρόγραμμα:

1η μέρα: Λάρνακα – Βελιγράδι - Περιήγηση στη Πόλη (Περιλαμβάνεται)
Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Λάρνακας με προορισμό το Βελιγράδι. Άφιξη στο Βελιγράδι, παρααβή από τον τοπικό μας συνεργάτη και ξεκινάτε αμέσως την ξενάγηση σας στην Σερβική πρωτεύουσα όπου θα περιηγηθείτε στα βασικά αξιοθέατα της πόλης. Το Βελιγράδι έχει μια μαγευτική ομορφιά που συναρπάζει κάθε επισκέπτη. Βρίσκεται ανάμεσα στους ποταμούς Sava και Δούναβη. Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε το Νέο Βελιγράδι, το παλάτι της Σερβίας, την παλιά γέφυρα του ποταμού Sava, το Partizan και Red Star στάδιο, τον ναό Saint Sava, την πλατεία Slavija και άλλα πολλά σημαντικά σημεία της πόλης. Μετά το πέρας της ξενάγησης, γύρω στις 14:00, θα μεταφερθείτε σε κάποιο τοπικό εστιατόριο για μεσημεριανό (προαιρετικά). Ακολούθως θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας. Τακτοποίηση, ελεύθερο υπόλοιπο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Ολοήμερη εκδρομή | Βελιγράδι - Εκδρομή στην πόλη Novi Sad (Περιλαμβάνεται)
Πρωινό στο ξενοδοχείο σας και στη συνέχεια ο τοπικός μας συνεργάτης θα σας περιμένει για μια ολοήμερη εκδρομή στη πόλη Novi Sad όπου θα επισκεφθείτε τα κύρια αξιοθέατα στο κέντρο της πόλης καθώς και το φρουρίο Petrovaradin. Επιπλέον, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε διάφορα ψώνια στη πόλη προτού επιστρέψετε στο Βελιγράδι, δείπνο στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

3η μέρα: Ελεύθερη μέρα στο Βελιγράδι
Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα η σημερινή για να την περάσετε όπως εσείς επιθυμείτε στην Σερβική πρωτεύουσα. Την περίοδο των γιορτών, το Βελιγράδι είναι ντυμένο στα γιορτινά. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική κι εσείς έχετε όλη την μέρα μπροστά σας να το εξερευνήσετε.

4η – 5η μέρα: Βελιγράδι – Λάρνακα
Ελεύθερη μέρα και το βράδυ παραλαβή απο το ξενοδοχείο σας και μεταφορά στο αεροδρόμιου για την πτήση σας προς Λάρνακα. Κάπου εκεί το ταξίδι τελιώνει και οι αναμνήσεις μένουν.

Share :