7777 2080

Νορβηγία...Προορισμός Ζωής!
Ευρώπη

Από € 1159

04-07-2022,11-07-2022,18-07-2022,25-07-2022,01-08-2022,08-08-2022,15-08-2022,22-08-2022

Mε πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών.

(1156)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βιέννη Austrian Airlines OS 836 06:25 - 08:45
Βιέννη - Όσλο Austrian Airlines OS 335 10:25 - 12:45
Όσλο - Βιέννη Austrian Airlines OS 336 13:55 - 16:15
Βιέννη - Λάρνακα Austrian Airlines OS 835 20:40 - 00:40

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ – ΒΙΕΝΝΗ - ΟΣΛΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για το Όσλο με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη, παραλαβή και ξενάγηση της Νορβηγικής πρωτεύουσας. Το Όσλο είναι μια σικ πόλη, ένα στολίδι που ισορροπεί ανάμεσα στο κλασικό και το μοντέρνο, το παραδοσιακό και το καινοτόμο. Θα δούμε μεταξύ άλλων το Κοινοβούλιο, τον Καθεδρικό Ναό, το θαυμάσιο Νεοκλασικού ρυθμού Παλάτι, το μοντέρνο και αντιφατικό κτίριο του Δημαρχείου της πόλης και το καταπράσινο πάρκο Φρόγκνερ με τα μοναδικά γλυπτά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το υπόλοιπο της μέρας μπορείτε να περιπλανηθείτε στη θαυμάσια αποβάθρα «Aker Brygge» στο παραλιακό μέτωπο της πόλης που σφύζει από ζωή, καθώς συγκεντρώνει καταστήματα, εστιατόρια και καφετέριες. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΟΣΛΟ – NAEROYFJORD - ΜΠΕΡΓΚΕΝ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το πανέμορφο Μπέργκεν, τη μητρόπολη των φιόρδ και πατρίδα του Εθνικού συνθέτη Έντβαρντ Γκρίνγκ. Διασχίζοντας τα μαγευτικά τοπία, θα φθάσουμε στο Φλάμ απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για μια δίωρη κρουαζιέρα στο στενότερο και εντυπωσιακότερο φιόρδ της Νορβηγίας το Ναερφίορδ, που πήρε το όνομα του από το Σκανδιναβό Θεό της θάλασσας. Τα ψηλά, καταπράσινα βουνά, και τα τρεχούμενα νερά συνθέτουν εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς και χαρίζουν στιγμές βαθιάς ταξιδιωτικής απόλαυσης. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Μπέργκεν. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΠΕΡΓΚΕΝ
Πρόγευμα και στη συνέχεια θα γνωρίσουμε το γραφικό και πολύχρωμο Μπέργκεν που είναι κτισμένο ανάμεσα σε 7 βουνά και στις όχθες τις λίμνης Νόρτες και είναι φημισμένο εκτός από τα εντυπωσιακά φιόρδ και για τη ξυλεία του. Θα επισκεφθούμε τη Χανσεατική συνοικία και την ηλικίας 800 χρόνων εκκλησία Σαίντ Μαίρη. Το απόγευμα σας προτείνουμε να πάρετε το τελεφερίκ και να ανεβείτε στην κορυφή του βουνού Floyen για να απολαύσετε μια πανοραμική θέα του Μπέργκεν και των φιόρδ. Μπορείτε επίσης να σεργιανήσετε στα πλακόστρωτα δρομάκια στην παλιά αποβάθρα με τα πολύχρωμα ξύλινα σπιτάκια και να γευθείτε τοπικές σπεσιαλιτέ όπως σούπα με οστρακοειδή, καβούρια και ολόφρεσκο σολομό. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΜΠΕΡΓΚΕΝ - ΣΤΑΒΑΝΓΚΕΡ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για το Σταβάνγκερ διασχίζοντας μαγευτικά τοπία και απολαμβάνοντας όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν τον Νορβηγικό «πίνακα». Άφιξη στο Σταβάνγκερ, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Νορβηγίας, που βρίσκεται περιτριγυρισμένη από όμορφα φιόρδ, βουνά και μακριές, λευκές παραλίες. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΣΤΑΒΑΝΓΚΕΡ
Πρόγευμα και ξενάγηση του Σταβάνγκερ που φημίζεται για τα πολλά φυσικά αξιοθέατα και για τα υπέροχα λευκά ξύλινα σπιτάκια στο κέντρο της παλιάς πόλης, που προσδίδουν μια ιδιαίτερη αισθητική, καθώς και για την εντυπωσιακή ποικιλία μουσείων. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό ναό της πόλης και το εντυπωσιακό μουσείο πετρελαίου. Το απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας. Σας προτείνουμε μια προαιρετική τρίωρη κρουαζιέρα στο μαγευτικό «Lysefjord» και στον διάσημο γκρεμό «Pulpit Rock». Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΣΤΑΒΑΝΓΚΕΡ - ΟΣΛΟ
Μετά το πρόγευμα θα αφήσουμε το πανέμορφο Σταβάνγκερ και θα συνεχίσουμε το υπέροχο ταξίδι μας περνώντας μέσα από την καταπληκτική Νορβηγική φύση με τελικό προορισμό το Όσλο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΟΣΛΟ – ΒΙΕΝΝΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε τη πτήση της επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στη Λάρνακα εντυπωσιασμένοι από την υπέροχη αυτή χώρα που ονομάζεται Νορβηγία.