7777 2080

Πανόραμα Ηπείρου & Επτανήσων
Ελλάδα και Ελληνικά Νησιά

Από € 639

14-07-2021,21-07-2021,28-07-2021,04-08-2021,11-08-2021,18-08-2021,25-08-2021

Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways.

(1082)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Πρέβεζα Cyprus Airways CY 472 19:20 - 21:25
Πρέβεζα - Λάρνακα Cyprus Airways CY 473 22:20 - 00:25

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για το αεροδρόμιο της Πρέβεζας. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Πρέβεζα. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος. Μετά θα έχουμε περιήγηση της Πρέβεζας για να δούμε το σπίτι όπου έζησε ο ποιητής Καρυωτάκης, τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους με το ιστορικό ενετικό πύργο του ρολογιού του 1752, το Σαϊτάν Παζάρ, την Κεντρική αγορά της πόλης και θα καταλήξουμε στον παραλιακό πεζόδρομο. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό στα σοκάκια της Πρέβεζας.

3η μέρα: ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ – ΝΗΣΙ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για τα Ιωάννινα όπου θα κάνουμε την περιήγηση της πόλης για να δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της που επικεντρώνονται στο Κάστρο. Στη συνέχεια, καταλήγοντας στο μόλο, θα επιβιβαστούμε σε βάρκες για να περάσουμε στο θρυλικό νησί της κυρά-Φροσύνης στη λίμνη Παμβώτιδα. Θα περιηγηθούμε στη μονή του Αγίου Παντελεήμονα (σήμερα λαογραφικό μουσείο) όπου ο Αλή Πασάς είχε βρει καταφύγιο, στην μονή του Αγίου Νικολάου των Φιλανθρωπινών, του 13ου αιώνα και θα κάνουμε την βόλτα μας στα πλακόστρωτα δρομάκια που θα μας μαγέψουν. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα βατραχοπόδαρα, που θεωρούνται τα σπεσιαλιτέ της περιοχής. Επιστροφή στην πόλη των Ιωαννίνων για βόλτα και αναχώρηση αργά το απόγευμα για το ξενοδοχείο μας στην Πρέβεζα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ)
Πρόγευμα και η μέρα ελεύθερη στην διάθεσή σας. Εμείς σας προτείνουμε μια ολοήμερη εκδρομή/ κρουαζιέρα στην Κέρκυρα. Με κατεύθυνση την Ηγουμενίτσα όπου με καράβι θα περάσουμε στην Κέρκυρα. Ακολουθεί περιήγηση για να δούμε το ανάκτορο Αχίλλειο, το Κανόνι με το Ποντικονήσι, το Μον Ρέπο, την κεντρική πλατεία Σπιανάδα που θεωρείται η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, τον περίφημο πεζόδρομο του Λιστόν, τον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και καταλήγουμε στην μεσαιωνική πόλη της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή αργά το απόγευμα για το ξενοδοχείο μας στην Πρέβεζα.

5η μέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ
Μετά το πρόγευμα η μέρα μας είναι αφιερωμένη στην Λευκάδα. Πρώτη στάση θα κάνουμε στην πόλη της Λευκάδας. Χρόνος ελεύθερος για να πιείτε το καφέ σας και να περπατήσετε στον πεζόδρομο και στα γραφικά στενά της πόλης. Στην συνέχεια θα ανηφορίσουμε προς τη Μονή Φανερωμένης για να απολαύσουμε την υπέροχη θέα. Επόμενη στάση το Νυδρί που βρίσκεται απέναντι από το Σκορπιό και το νησί του Βαλαωρίτη, Μαδουρή. Χρόνος ελεύθερος για μια μίνι κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Στο ξενοδοχείο μας θα επιστρέψουμε αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΠΗΓΕΣ ΑΧΕΡΟΝΤΑ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ - ΠΑΡΓΑ
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στον ποταμό Αχέροντα. Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για την περιοχή Γλυκή όπου βρίσκονται οι πηγές του γνωστού από τη μυθολογία ποταμού Αχέροντα. Θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μοναδικές στιγμές περπατώντας στο κατάφυτο μονοπάτι που οδηγεί στις πηγές του μυθικού ποταμού που συνδέθηκε με την είσοδο των ψυχών στον Άδη. Συνεχίζουμε νότια όπου βρίσκονται οι εκβολές του ποταμού Αχέροντα, για να απολαύσουμε μια ξεχωριστή βαρκάδα στα υδάτινα μονοπάτια του μυθικού ποταμού. Επόμενος σταθμός η μαγευτική Πάργα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και για να περπατήσετε στα στενά δρομάκια που οδηγούν στο κάστρο για να απολαύσετε μια μοναδική θέα προς τον γραφικό κόλπο με το πανέμορφο νησάκι της Παναγίας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΠΡΕΒΕΒΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ)
Πρόγευμα και η μέρα ελεύθερη. Εμείς σας προτείνουμε μια μοναδική εκδρομή κρουαζιέρα στην Ιθάκη. Από το Νυδρί της Λευκάδας θα επιβιβαστούμε στο καράβι για τις Φρίκες ένα μικρό λιμανάκι στα βόρεια της Ιθάκης. Στη συνέχεια με το λεωφορείο θα διασχίσουμε την ενδοχώρα, για να καταλήξουμε στο Βαθύ την πρωτεύουσα του νησιού, με το όμορφο φυσικό λιμάνι της. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και βόλτα στα γραφικά δρομάκια στο νησί του Οδυσσέα. Μοναδικές διαδρομές, το θαύμα της φύσης, μαγικές εικόνες, χρώματα και γαλήνη ένα σκηνικό μοναδικό που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σας. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

8η μέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και το πανέμορφο σκηνικό που ζήσαμε αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται με την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο της Πρέβεζας αργά το απόγευμα, όπου θα πάρουμε την πτήση για Λάρνακα, με την υπόσχεση ότι θα επαναλάβουμε αυτό το μαγευτικό ταξίδι.

Share :