7777 2080

Καλοκαίρι στην Πράγα
Ευρώπη

Από € 299

12-07-2023,19-07-2023,26-07-2023,02-08-2023,09-08-2023,16-08-2023,23-08-2023

Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways.

(1126)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Πράγα Cyprus Airways CY 260 06:30 - 09:00
Πράγα - Λάρνακα Cyprus Airways CY 261 10:30 - 14:50

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΠΡΑΓΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την Πράγα. Μεσαιωνικά στενά, παραμυθένια κάστρα, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, η Πράγα είναι αναμφισβήτητα ένας «must» προορισμός. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΡΑΓΑ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Μετά το πρόγευμα ξενάγηση της Πράγας. Θα ξεκινήσουμε από την περιοχή του κάστρου, με επίσκεψη στην οδό των Αλχημιστών και στον εντυπωσιακό Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου. Θα περπατήσουμε την μοναδικής ομορφιάς πέτρινη Γέφυρα του Καρόλου με τα 30 αγάλματα και θα μπούμε στην παλιά πόλη, για να δούμε τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα της. Στην πλατεία της παλιάς πόλης, θα δούμε το Δημαρχείο και το Αστρονομικό ρολόι, που σταματάει στις κακές ώρες των Τσέχων και μέσω της Πύλης της πυρίτιδας θα μπούμε στην νέα πόλη. Απόγευμα ελεύθερο στη διάθεση σας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΡΑΓΑ - ΤΣΕΣΚΥ ΚΡΟΥΜΛΟΒ (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Προτείνουμε προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στα νότια της Πράγας, στην υπέροχη, μεσαιωνική πόλη του Τσέσκυ Κρούμλοβ, μια πραγματική παραμυθούπολη και ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της ΟΥΝΕΣΚΟ στην Ευρώπη. Θα επισκεφθούμε το επιβλητικό κάστρο που στέκει αγέρωχο από το 1240 με τους υπέροχους μπαρόκ κήπους και το κομψό Δημαρχείο Αναγεννησιακού ρυθμού. Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε στα σοκάκια της μεσαιωνικής πόλης και να ψάξετε για αναμνηστικά, καφέ ή φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στην Πράγα και διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΡΑΓΑ-ΔΡΕΣΔΗ (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για ψώνια και ρομαντικές βόλτες στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης. Προτείνουμε επίσης προαιρετική εκδρομή στη Δρέσδη, πρωτεύουσα του ομόσπονδου κρατιδίου της Σαξονίας και από τις ομορφότερες πόλεις της Γερμανίας με μπαρόκ κτίρια και παλάτια. Στη ξενάγησή μας θα δούμε μεταξύ άλλων, τον Καθεδρικό Ναό, την περίφημη Όπερα της Δρέσδης, το Παλάτι, άλλοτε κατοικία των βασιλιάδων της Σαξονίας, το μπαρόκ κτίριο Τζβίνγκερ και άλλα αξιοθέατα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Πράγα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΡΑΓΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα το απόγευμα εντυπωσιασμένοι από την πανέμορφη Πράγα.

Share :