7777 2080

Χριστούγεννα ή Θεοφάνεια στο Βελιγράδι
Ευρώπη

Από € 569

26-12-2021,02-01-2022

Με απευθείας πτήσεις τις Σέρβικες Αερογραμμές.

(1007)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βελιγράδι Serbian Airlines JU 881 14:30 - 16:10
Βελιγράδι - Λάρνακα Serbian Airlines JU 882 13:20 - 16:45

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Αφού τακτοποιηθούμε στα δωμάτια θα έχουμε την πρώτη γνωριμία με την Σέρβικη πρωτεύουσα. Θα περπατήσουμε στην πλακόστρωτη οδό Κνεζ Μιχαήλοβα με τα πανέμορφα κτήρια και καταστήματα, όπου θα δούμε την πλατεία Δημοκρατίας και το σιντριβάνι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Πρόγευμα και ακολουθεί περιπατητική ξενάγηση στο κέντρο της πόλης. Θα σταματήσουμε στο περίφημο φρούριο/πάρκο Καλεμεγκτάν, γνωστό ως η Ακρόπολη του Βελιγραδίου όπου θα απολαύσουμε την φανταστική και απέραντη θέα των ποταμών Σάβα και Δούναβη. Θα δούμε από μακριά τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος. Θα διασχίσουμε την κεντρικότερη πλακόστρωτη οδό Κνέζ Μιχαήλοβα, με μοντέρνα μαγαζιά, για να καταλήξουμε στην Μητρόπολη του Βελιγραδίου. Συνεχίζουμε με την πανοραμική ξενάγηση. Θα περάσουμε από το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Προεδρικό Μέγαρο και το Σέρβικο Πατριαρχείο. Ακολούθως στο νέο Βελιγράδι θα δούμε την μοντέρνα πλευρά της πόλης. Συνεχίζουμε για τον ναό του Αγίου Σάββα, μία από τις μεγαλύτερες Ορθόδοξες εκκλησίες στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και στον ελεύθερο χρόνο μπορείτε να απολαύσετε τα ψώνια σας στο γιορτινά στολισμένο Βελιγράδι. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΧΟΠΟΒΟ - ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ
Μετά το πρόγευμα και αναχώρηση για τις βόρειες περιοχές της Σερβίας περνώντας από την απέραντη πεδιάδα της Βοϊβοντίνας. Πρώτος σταθμός το Μοναστήρι Χόποβο, ένα από τα πολλά Μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Θα συνεχίσουμε με την κωμόπολη Σρέμσκι Κάρλοβτσι όπου στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτίρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο και τη Θεολογική Σχολή. Συνεχίζουμε προς τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σάντ αφού πρώτα σταματήσουμε στο φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Μετά θα επισκεφθούμε την πόλη του Νόβι Σάντ όπου θα περπατήσουμε για να δούμε τα πολλά όμορφα κτήρια στο κέντρο της πόλης, την καθολική Εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό (προαιρετικό) σε εστιατόριο κοντά στην όχθη του Δούναβη και νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουμε για επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Βελιγράδι. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Χαρείτε στους δικούς σας ρυθμούς το Βελιγράδι με τον όμορφο Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο. Απολαύστε το ποτό σας σε ένα από τα μπαράκια που βρίσκονται κατά μήκος του Δούναβη. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετικό δείπνο με μουσική στη γνωστή Μποέμικη περιοχή του Βελιγραδίου, Σκαντάρλια. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα το απόγευμα.

Share :