7777 2080

Xριστούγεννα στη Βιέννη (6 μέρες)
Ευρώπη

Από € 395

21-12-2023

Με απευθείας πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών. 

(1046)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βιέννη Austrian Airlines OS 832 17:25 - 19:50
Βιέννη - Λάρνακα Austrian Airlines OS 831 12:35 - 16:40

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΒΙΕΝΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την Αυστριακή πρωτεύουσα που μοιάζει κυριολεκτικά σα να βγήκε από ένα παραμύθι. Θα το διαπιστώσετε με την άφιξή σας αφού το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο κλίμα είναι εδώ!!! Παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Μετά το πρόγευμα θα γνωρίσουμε την πόλη της Βιέννης με την πανοραμική ξενάγηση που ακολουθεί. Θα διασχίσουμε λαμπερούς δρόμους με χιλιάδες λαμπάκια και πολύχρωμα στολίδια, αρχίζοντας από την περίφημη Ρίνγκστρασσε, για να θαυμάσουμε την Όπερα και τα χειμερινά ανάκτορα Χόφμπουργκ, το ελληνοπρεπές κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, την ατμοσφαιρική Βοτίβκιρχε, το ανάκτορο Μπελβεντέρε και το μεγαλοπρεπέστατο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Τελειώνουμε με επίσκεψη στους κήπους και τη Χριστουγεννιάτικη αγορά στα ανάκτορα Σιέμπρουν. (Προαιρετική επίσκεψη στις αίθουσες του ανακτόρου με πληρωμή επί τόπου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το απόγευμα ελεύθερο. Κάντε τη βόλτα και τα ψώνια σας στις εντυπωσιακές Χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης που είναι γεμάτες με υπέροχα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια και απολαύστε ένα ποτήρι ζεστό κρασί και τοπικές λιχουδιές. Διανυκτέρευση.

3η και 4η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ
Πρόγευμα. Μέρες ελεύθερες για να απολαύσετε τις βόλτες και τα ψώνια σας στους εμπορικούς δρόμους της πόλης που είναι στολισμένοι στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Περπατήστε στην πασίγνωστη εμπορική οδό Μαρίαχιλφερστρασσε με τον υπέροχο διάκοσμο, καθώς και στην πλατεία του Δημαρχείου, όπου στήνεται μία από τις πολλές Χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης. Δοκιμάστε τοπικές σπεσιαλιτέ όπως το διάσημο σνίτσελ, το Αυστριακό Γκούλας καθώς και το Τάφελσπιτς, ένα ακόμη χαρακτηριστικό Αυστριακό πιάτο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για μια ολοήμερη εκδρομή στο παραμυθένιο Σάλτσμπουργκ. Θα δούμε μεταξύ άλλων το παλάτι Μιραμπέλ και τους κήπους, που ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο, τον ποταμό Σάλτσαχ, τον πολύβουο πεζόδρομο Γκεντράινντεγκάσσε, το σπίτι του Μότσαρτ και τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό της πόλης, που είναι χτισμένος σε ρυθμό πρώιμου Μπαρόκ με υπέροχη πρόσοψη. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε το πανέμορφο μεσαιωνικό κάστρο-φρούριο που δεσπόζει σε ένα μικρό λόφο και αποτελεί σύμβολο της πόλης. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε τον καφέ σας και να δοκιμάσετε ένα από τα περίφημα τοπικά γλυκά. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στη Βιέννη. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα φορτωμένοι με μαγευτικές εικόνες από την αριστοκρατική πρωτεύουσα των Χριστουγέννων.

Share :