7777 2080

25η Μαρτίου σε Τήνο & Άνδρο
Ελλάδα και Ελληνικά Νησιά

Από € 710

23-03-2024

Αθήνα - Άγιος Εφραίμ - Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Άγιος Ιωάννης Ρώσος - Όσιος Δαυίδ 

Με απευθείας πτήσεις της Sky Express για Αθήνα. 

(5001)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Αθήνα Sky Express GQ 607 07:15 - 09:00
Αθήνα - Λάρνακα Sky Express GQ 606 20:30 - 22:10

Πληροφορίες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03/2024 : ΛΑΡΝΑΚΑ-ΑΘΗΝΑ-ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ-ΡΑΦΗΝΑ-ΤΗΝΟΣ 
 Συγκέντρωση στο Αεροδρόμιο Λάρνακας. Τακτοποίηση των αποσκευών και αναχώρηση για το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με πρωινή πτήση. Άφιξη. Αναχώρηση με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο για επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή του Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη. Εδώ υπάρχει ο τάφος, το άφθαρτο λείψανο και το δέντρο όπου εμαρτύρησε ο Άγιος. Στη συνέχεια αναχώρηση για το λιμάνι της Ραφήνας, όπου θα πάρουμε το φέριμποτ για το νησί της Μεγαλόχαρης, την Τήνο.  Άφιξη στην Τήνο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.  
 
2η ΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 24/03/2024 : ΤΗΝΟΣ  
Εκκλησιασμός στην Παναγία της Τήνου και προσκύνημα της θαυματουργής εικόνας της Μεγαλόχαρης. Πρόγευμα. Στη συνέχεια αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στη Μονή Κεχροβουνίου, όπου βρίσκεται η κάρα της Οσίας Πελαγίας (Τηνίας). Περιήγηση στο νησί. Επιστροφή στην Τήνο. Ελεύθερος χρόνος για περιδιάβαση στα στενά και γραφικά δρομάκια της Χώρας για  ψώνια, αγορά αναμνηστικών ή για γεύμα (προαιρετικό) ή καφέ στα παραδοσιακά ταβερνάκια και καφετερίες. Το απόγευμα παρακολούθηση του εσπερινού. Διανυκτέρευση.  
 
3η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ  25/03/2024 : ΤΗΝΟΣ  
Εκκλησιασμός στην Μεγαλόχαρη Παναγία της Τήνου για τη γιορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα παρακολουθήσουμε τη λιτανεία της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας μας.  Ελεύθερος χρόνος για να τον αξιοποιήσετε όπως επιθυμείτε. Διανυκτέρευση.   
 
4η ΜΕΡΑ: ΤΡΙΤΗ 26/03/2024 : ΤΗΝΟΣ-ΑΝΔΡΟΣ-ΡΑΦΗΝΑ-ΑΘΗΝΑ 
Πρόγευμα. Μεταφορά στο λιμάνι, όπου θα πάρουμε το φέριμποτ για Άνδρο. Άφιξη στην Άνδρο. Αναχώρηση για επίσκεψη στο Μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να προσκυνήσουμε τα λείψανα της Αγίας και τη θαυματουργή της εικόνα.  Στη συνέχεια  επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου, όπου θα προσκυνήσουμε τη μυροβλύζουσα εικόνα της Παναγίας και την κάρα του Αγίου. Επιστροφή στο λιμάνι του Γαυρίου. Ελεύθερος χρόνος. Γεύμα (προαιρετικό).  Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Ραφήνα και από εκεί για Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.   
 
5η ΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 27/03/2024 : ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ- ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ-ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα. Αναχώρηση για Εύβοια.  Στάση στη Χαλκίδα για να θαυμάσουμε το φαινόμενο της παλίρροιας, χρόνος για καφέ.  Ακολούθως αναχώρηση για Νέο Προκόπι, περνώντας από ένα μαγευτικό τοπίο μέσα στο δάσος,  για προσκύνημα στον Ιερό  Ναό Αγίου Ιωάννη του Ρώσου, όπου βρίσκεται και το ιερό σκήνωμα του Αγίου. Γεύμα (προαιρετικό). Στη συνέχεια αναχώρηση για επίσκεψη και  προσκύνημα στην Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ του Γέροντος (Μεταμορφώσεως του Σωτήρος), όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου  Ιάκωβου Τσαλίκη, του οποίου η Αγιοκατάταξη έγινε το 2017. Επιστροφή στην Αθήνα. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση 

6η ΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 28/03/2024 : ΑΘΗΝΑ-ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ-ΛΑΡΝΑΚΑ 
Πρόγευμα. Ελεύθερη μέρα. Μπορείτε να πάρετε το τρενάκι για μια βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας ή να επισκεφθείτε το Μουσείο της Ακρόπολης ή το Μοναστηράκι ή τα καταστήματα για ψώνια. Μεταφορά στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για την πτήση της επιστροφής. 

Share :