7777 2080

Πρέβεζα (Οργανωμένο Πακέτο)
Ελλάδα και Ελληνικά Νησιά

Από € 479

27-08-2020

Με απευθείας πτήσεις της Aegean Airlines. 

(1173)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Πρέβεζα Aegean Airlines Α3 4544 08:00 - 10:00
Πρέβεζα - Λάρνακα Aegean Airlines Α3 4545 10:45 - 12:45

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για το αεροδρόμιο της Πρέβεζας. Παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την Πρέβεζα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Πρόγευμα και στη συνέχεια θα έχουμε περιήγηση της Πρέβεζας για να δούμε το σπίτι όπου έζησε ο ποιητής Καρυωτάκης, τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους με το ιστορικό ενετικό πύργο του ρολογιού του 1752, το Σαϊτάν Παζάρ, την Κεντρική αγορά της πόλης και θα καταλήξουμε στον παραλιακό πεζόδρομο. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για βόλτα και φαγητό στα σοκάκια της Πρέβεζας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ – ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΦΡΟΣΥΝΗΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για τα Ιωάννινα καθοδόν θα σταματήσουμε στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Παύλου Βρέλη. Φτάνοντας στα Ιωάννινα θα κάνουμε την περιήγηση της πόλης για να δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα της που επικεντρώνονται στο Κάστρο. Στη συνέχεια, καταλήγοντας στο μόλο, θα επιβιβαστούμε σε βάρκες για να περάσουμε στο θρυλικό νησί της κυρά-Φροσύνης στη λίμνη Παμβώτιδα. Θα περιηγηθούμε στη μονή του Αγίου Παντελεήμονα (σήμερα λαογραφικό μουσείο) όπου ο Αλή Πασάς είχε βρει καταφύγιο, στην μονή του Αγίου Νικολάου των Φιλανθρωπινών, του 13ου αιώνα και θα κάνουμε την βόλτα μας στα πλακόστρωτα δρομάκια που θα μας μαγέψουν. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα βατραχοπόδαρα, που θεωρούνται τα σπεσιαλιτέ της περιοχής. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ (Προαιρετική)
Μετά το πρόγευμα η μέρα μας είναι ελεύθερη στην πόλη της Πρέβεζας. Σας προτείνουμε μια οργανωμένη ολοήμερη εκδρομή στην πόλη της Λευκάδας, στη Μονή Φανερωμένης, στο Νυδρί κρουαζιέρα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου. Στο ξενοδοχείο μας θα επιστρέψουμε το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΡΕΒΕΖΑ – ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και το πανέμορφο σκηνικό που ζήσαμε αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται με την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για Λάρνακα, με την υπόσχεση ότι θα επαναλάβουμε αυτό το μαγευτικό ταξίδι.

Share :