7777 2080

Σλοβακία - Ουγγαρία - Αυστρία
Ευρώπη

Από € 849

24-07-2021,31-07-2021,07-08-2021,14-08-2021,21-08-2021,28-08-2021

Με απευθείας πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών. 

(1039)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βιέννη Austrian Airlines OS 836 03:45 - 06:05
Βιέννη - Λάρνακα Austrian Airlines OS 835 22:40 - 02:40

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για τη Βιέννη. Άφιξη, παραλαβή και αναχώρηση για τη Μπρατισλάβα την πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Με την άφιξη μας θα έχουμε μία πρώτη γνωριμία με την πόλη και θα επισκεφθούμε το Κάστρο και το μνημείο των πεσόντων του 2ου Παγκοσμίου πολέμου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το απόγευμα μπορείτε να περπατήσετε στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΚΑΣΤΡΟ CERVENY KAMEN
Μετά το πρόγευμα θα εκδράμουμε για τη Βορειοδυτική Σλοβακία για να επισκεφθούμε ένα από τα καλύτερα διατηρητέα κάστρα, το Αναγεννησιακό κάστρο του Cerveny Kamen. Θα επισκεφθούμε επίσης το Μουσείο του κάστρου όπου θα θαυμάσουμε μια αναπαράσταση της ζωής των τότε Αριστοκρατών καθώς επίσης και μια συλλογή από όπλα και κυνηγετικά εκθέματα. Επιστροφή πίσω στη Μπρατισλάβα από τον δρόμο του κρασιού όπου θα θαυμάσουμε τους τοπικούς αμπελώνες. Χρόνος ελεύθερος για ψώνια στα μεγάλα εμπορικά κέντρα της Μπρατισλάβας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Βουδαπέστη, τη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Με την άφιξη μας θα έχουμε και την πρώτη μας γνωριμία με την Ουγγρική πρωτεύουσα και θα απολαύσουμε μια πανοραμική θέα της πόλης από τον λόφο του Γκέλλερτ. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Το βράδυ σας προσκαλούμε για δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικη μουσική και φολκλορικό πρόγραμμα. Μετά το τέλος του δείπνου θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα κατά μήκος του Δούναβη, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τις υπέροχες γέφυρες της πόλης και τα όμορφα κτίρια. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρόγευμα και συνεχίζουμε τη γνωριμία μας με τη Βουδαπέστη και συγκεκριμένα με την Πέστη. Θα επισκεφθούμε την πλατεία Ηρώων, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου και την περίφημη αλυσιδωτή γέφυρα των Λεόντων. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τη Βούδα που είναι κτισμένη σε λόφους για να δούμε την εκκλησία του Ματθία και τον περίφημο Πύργο των Ψαράδων στην περιοχή του κάστρου, που κρατά την μεσαιωνική του ατμόσφαιρα μέχρι σήμερα. Το απόγευμα ελεύθερο στην διάθεση σας. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα περίφημα Ιαματικά Λουτρά της πόλης ή τον Ζωολογικό κήπο ή αν επιθυμείτε να κάνετε τις βόλτες και τα ψώνια σας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΚΑΜΠΗ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΗ - ΒΙΕΝΝΗ
Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για τα πασίγνωστα παραδουνάβια Ουγγρικά χωριά. Πρώτα θα επισκεφθούμε το γραφικό χωριουδάκι Σεντεντρέ και ακολούθως το χωριό Βίσεγκραντ όπου θα ανεβούμε και στο μεσαιωνικό του κάστρο. Τελευταίο αφήνουμε το όμορφο ΄Εστεργκομ, την άλλοτε έδρα των Ούγγρων Βασιλιάδων και παλιά πρωτεύουσα της Ουγγαρίας με τη Βασιλική. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με τελικό προορισμό την Αυστριακή πρωτεύουσα. Άφιξη στη Βιέννη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ
Πρόγευμα και ξενάγηση της Βιέννης. Θα δούμε την Όπερα, το Δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, το χειμερινό ανάκτορο Χόφμπουργκ, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου, τα δίδυμα μουσεία Τέχνης και Φυσικής Ιστορίας και το Εθνικό Θέατρο. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στα περίφημα καλοκαιρινά ανάκτορα Σένμπρουν που θα σας εντυπωσιάσουν. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και χρόνος ελεύθερος για ψώνια ή για όσους επιθυμούν να επισκεφθούν τον Πύργο του Δούναβη.
Το βράδυ σας προτείνουμε εκδρομή στο κρασοχώρι Γκρίντζιγκ για μια πανοραμική θέα της Βιέννης και να απολαύσετε ένα παραδοσιακό δείπνο με βιολιά. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ-ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ-ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και το πρωινό ελεύθερο για τα τελευταία σας ψώνια. Μετά το μεσημέρι θα αναχωρήσουμε για τα Βιεννέζικα δάση. Θα επισκεφθούμε τον Πύργο της οικογένειας Lichtenstein, το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού και το φημισμένο πρώην κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ. Ακολούθως θα επισκεφθούμε το πανέμορφο Μπάντεν όπου μπορείτε να απολαύσετε ένα Βιεννέζικο καφέ και τοπικά γλυκά. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

Share :