7777 2080

Ολλανδία - Βέλγιο - Λουξεμβούργο - Στρασβούργο
Ευρώπη

Από € 1085

12-07-2024,19-07-2024,26-07-2024,02-08-2024,09-08-2024,16-08-2024,23-08-2024

Με απευθείας πτήσεις της Lufthansa. 

(1035)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Φρανκφούρτη Lufthansa LH 1295 03:30 - 06:35
Φρανκφούρτη - Λάρνακα Lufthansa LH 1294 21:40 - 02:20

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΡΗΝΟΥ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για τη Φρανκφούρτη. Άφιξη, παραλαβή και αναχώρηση για τις όχθες του Ρήνου, όπου θα επιβιβαστούμε σε ποταμόπλοιο για μια κρουαζιέρα στο Ρήνο. Μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις μας περιμένουν καθώς θα απολαμβάνουμε τη μαγευτική διαδρομή, που μας αποκαλύπτει συνεχώς καινούργιες όψεις ενός καταπράσινου τοπίου, που ξετυλίγεται ανάμεσα σε μεσαιωνικές πόλεις, ερειπωμένα κάστρα και μικρά χωριουδάκια. Αποβίβαση και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το πανέμορφο Άμστερνταμ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΒΟΛΕΝΤΑΜ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το γραφικό ψαροχώρι Βόλενταμ, που μέχρι το 1959 ήταν νησί και αποτελεί πόλο έλξης και βασικό αξιοθέατο, αφού εδώ μπορεί κανείς να δει με πιο τρόπο οι Ολλανδοί έχουν ανακτήσει τεράστιες εκτάσεις γης από τη θάλασσα. Εδώ θα δούμε και ντόπιους να φοράνε τις παραδοσιακές φορεσιές τους με τα ξύλινα τσόκαρα. Στη συνέχεια θα πάρουμε μια γεύση πως παρασκευάζεται το παγκοσμίου φήμης Ολλανδικό τυρί. 
Επιστροφή στο Άμστερνταμ που αποτελείται από 90 μικρά νησάκια τα οποία ενώνονται με 400 γέφυρες και είναι παγκοσμίως γνωστό κέντρο εμπορίου και κοπής διαμαντιών. Στη ξενάγηση μας θα δούμε μεταξύ άλλων το επιβλητικό μέγαρο του σιδηροδρόμου, που δεσπόζει της κεντρικής εμπορικής αρτηρίας και καταλήγει στην περίφημη πλατεία Νταμ με το Βασιλικό ανάκτορο και τον Καθεδρικό ναό. Διασχίζοντας την Εβραϊκή συνοικία με την Πορτογαλική Συναγωγή, το Εβραϊκό μνημείο του ολοκαυτώματος και το κτίριο της Όπερας φθάνουμε στη πολυσύχναστη πλατεία των Μουσείων. Χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας. Μπορείτε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στα γραφικά κανάλια της πόλης ή να κάνετε τα ψώνια σας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΖΑΝΣΕ ΣΚΑΝΣ - ΧΑΓΗ - ΝΤΕΛΦ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε για το γραφικό χωριουδάκι των ανεμόμυλων Ζάνσε Σκανς, που σου δίνει την όψη ενός υπαίθριου παραδοσιακού μουσείου. 
Εδώ θα δείτε μαγικά σπίτια σαν ζωγραφιά, όμορφα μαγαζάκια με σουβενίρ και φυσικά πολλούς ανεμόμυλους. Όλη η περιοχή είναι σαν όνειρο. 
Συνεχίζουμε για τη Χάγη τη διοικητική πρωτεύουσα της Ολλανδίας. Στην περιήγηση που ακολουθεί θα δούμε τα μεσαιωνικά κτίρια του Κοινοβουλίου με την επιβλητική αίθουσα των Ιπποτών καθώς και το μέγαρο της ειρήνης όπου στεγάζεται το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την κουκλίστικη πόλη του Ντέλφ, με το όμορφο μεσαιωνικό της κέντρο και τα διάφορα ατελιέ κατασκευής της περίφημης μπλε πορσελάνης. Συνεχίζουμε για τον τελικό προορισμό μας, τις Βρυξέλλες. 
Άφιξη στη Βελγική πρωτεύουσα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΜΠΡΥΖ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πανέμορφη μεσαιωνική πόλη Μπρυζ, με τα γραφικά κανάλια, τα παλιά καλοδιατηρημένα κτίρια και αρχοντικά, τους κήπους και τις εκκλησίες με τα μεγαλοπρεπή καμπαναριά. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε ένα καφεδάκι και να κάνετε τις βόλτες σας στα γραφικά δρομάκια της μοναδικής αυτής πόλης, που δίκαια θεωρείται η ομορφότερη του Βελγίου. Επιστροφή στις Βρυξέλλες νωρίς το απόγευμα για μια πανοραμική ξενάγηση στην έδρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα δούμε μεταξύ άλλων, το πασίγνωστο μνημείο «Ατόμιουμ» που κατασκευάστηκε για την παγκόσμια έκθεση των Βρυξελλών το 1958, τα Βασιλικά ανάκτορα, την επιβλητική αψίδα που κατασκευάστηκε για το 50 χρόνια ανεξαρτησίας του Βελγίου και το κτίριο της «Κομισιόν». Ακολούθως θα επισκεφθούμε την πλατεία Γκράντ, το επιβλητικό μέγαρο του Δημαρχείου με τους γοτθικούς τρούλους και το άγαλμα του προστάτη της πόλης Αρχάγγελου Μιχαήλ, το Δημοτικό Μουσείο και το φημισμένο σιντριβάνι «Μανεκέν Πίς» που είναι και η μασκότ των Βρυξελλών. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΒΑΤΕΡΛΩ - ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Πρόγευμα και αναχώρηση με τελικό προορισμό το πανέμορφο Στρασβούργο. Πρώτη σύντομη στάση θα κάνουμε στο Βατερλώ, όπου θα δούμε το μνημείο που είναι αφιερωμένο στην ιστορική μάχη. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε προς το αριστοκρατικό Λουξεμβούργο, από τις ωραιότερες πόλεις της Ευρώπης. Στην περιήγηση μας θα σας κάνουν εντύπωση τα μεσαιωνικά κτίρια που είναι κτισμένα δίπλα στα μοντέρνα, ο Καθεδρικός ναός της Παναγίας, το υδραγωγείο, τα τούνελ και το κομψό Δουκικό ανάκτορο. Άφιξη στο γραφικό Στρασβούργο και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΕΛΑNAΣ ΔΡΥΜΟΣ - ΛΙΜΝΗ ΤΙΤΙΖΕΕ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ
Πρόγευμα και προορισμός μας σήμερα το φημισμένο Μαύρο Δάσος ή αλλιώς Μέλανας Δρυμός με τη σπάνια ομορφιά του. Πρώτη μας στάση το Φράιμπουργκ, η ηλιόλουστη πόλη της Γερμανίας και φημισμένη πανεπιστημιούπολη. Συνεχίζουμε για την καρδιά του μαγευτικού μαύρου δάσους. Περνώντας από τις γραφικές καταπράσινες κοιλάδες θα καταλήξουμε στην πνιγμένη στο πράσινο λίμνη Τίτιζεε. Χρόνος ελεύθερος όπου μπορείτε να απολαύσετε μια βαρκάδα. Συνεχίζουμε για το παραδοσιακό εργοστάσιο κατασκευής ρολογιών Cuckoo. Εδώ μπορείτε να δείτε τον τρόπο κατασκευής των ρολογιών και να κάνετε τις αγορές σας. 
Επιστροφή στο Στρασβούργο και διανυκτέρευση.

7η-8η μέρα: ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ - ΧΑΙΔΕΛΒΕΡΓΗ - ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Μετά το πρόγευμα θα έχουμε περιήγηση στην παλιά πόλη του Στρασβούργου για να δούμε τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό, από τους ψηλότερους στον κόσμο με το Αστρονομικό ρολόι που βρίσκεται στο εσωτερικό του, την ιστορική συνοικία «Μικρή Γαλλία» που βρίσκεται στο δυτικό άκρο του ποταμού Ιλλ, ο οποίος χωρίζεται σε μια σειρά από γραφικά κανάλια δημιουργώντας μια εκπληκτική εικόνα. Ειδικά το καλοκαίρι με τα πολύχρωμα, ανθισμένα παρτέρια, τα υπέροχα κτίρια μοναδικής αρχιτεκτονικής, κατά μήκος του ποταμού δημιουργούν μια μαγευτική ατμόσφαιρα. Ακολούθως θα περάσουμε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το Συμβούλιο της Ευρώπης και το Ευρωκοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης με ενδιάμεση στάση στη γραφική Χαϊδελβέργη. 
Άφιξη στη Λάρνακα τα χαράματα της 8ης μέρας.

 

Share :