7777 2080

Μπανγκόκ & Πουκέτ
Μακρινά Ταξίδια

Από € 1445

17-07-2024,07-08-2024,14-08-2024,22-08-2024,13-09-2024

Με πτήσεις της Emirates. 

(1024)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Ντουμπάι Emirates EK 110 20:10 - 01:05
Ντουμπάι - Μπανγκόκ Emirates EK 376 03:45 - 13:25
Μπανγκόκ - Πουκέτ Bangkok Airways PG 273 12:25 - 13:50
Πουκέτ - Ντουμπάι Emirates EK 379 20:05 - 23:05
Ντουμπάι - Λάρνακα Emirates EK 109 08:00 - 11:10

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η-2η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Μπανγκόκ μια από τις πιο κοσμοπολίτικες πόλεις στον κόσμο με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη την επόμενη μέρα, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για να εξερευνήσετε την μυστηριώδη αυτή πόλη των αντιθέσεων. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΙ ΝΑΟΙ
Στη σημερινή μας ξενάγηση θα γνωρίσουμε την «πόλη των αγγέλων» όπως αποκαλείται η Μπανγκόκ η οποία έγινε πρωτεύουσα της Ταϋλάνδης το 1782 και από τότε αποτελεί ένα διεθνές, πολιτικό, πολιτιστικό, εμπορικό, μορφωτικό και διπλωματικό κέντρο. Θα έχουμε τη ευκαιρία να γνωρίσουμε τους Βουδιστικούς ναούς της πόλης με το χρυσό άγαλμα του Βούδα και το ναό Βατ Πο, ένα ολόχρυσο άγαλμα Βούδα, μήκους 50 μέτρων, ξαπλωμένο, να σε κοιτάει με μάτια θαρρείς ζωντανά. Άψογο από κάθε άποψη, προκαλεί δέος με την ακτινοβολία που εκπέμπει. Θα δούμε επίσης το Wat Arun, ένα βουδιστικό ναό (wat) με ύψος 79 μέτρα ο οποίος είναι διακοσμημένος με πορσελάνη και μωσαϊκά. Το όνομα Wat Arun δόθηκε από την ιδέα του βασιλιά Ταξίν που κυβέρνησε την Ταϊλάνδη το 1768. Το απόγευμα ελεύθερο. Περιπλανηθείτε στις αγορές της Μπανγκόκ όπου θα βρείτε μεταξωτά, κοσμήματα, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στην πλωτή αγορά Νταμνόεν Σαντούακ, που κλέβει καρδιές και δίνει στο εμπόριο άλλη διάσταση. Στο κανάλι Damnoen Saduak, νοικιάζεις, πάμφθηνα, μικρό βαρκάκι με το οποίο θα πλησιάσετε την πλωτή αγορά. Μια λαϊκή αγορά… σε ποτάμι. Κατά μήκος του καναλιού είναι στημένα τα βαρκάκια γεμάτα φρούτα, λαχανικά, είδη δώρων και διάφορα υφαντά ακόμη και παγωτά, όλα προς πώληση και όλα προς… παζάρεμα. Εναλλακτικά μπορείτε να πάτε στο εκπληκτικό Safari World ή να επισκεφθείτε την ενδιαφέρουσα αγορά της Μπανγκόκ. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΠΟΥΚΕΤ
Πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας προς Πουκέτ. Ένα επίγειο παράδεισο που σε μαγεύει με την πρώτη ματιά. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΠΟΥΚΕΤ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Μετά το πρόγευμα θα έχουμε μισή μέρα περιήγηση του Πουκέτ, του ομορφότερου και μεγαλύτερου νησιού της Ταϋλάνδης. Σε αυτή την περιήγηση θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε για τον πολιτισμό και να ανακαλύψουμε τα πιο σημαντικά σημεία του νησιού. Απόγευμα ελεύθερο για να απολαύσετε τις διακοπές σας κολυμπώντας και χαλαρώνοντας στις πανέμορφες παραλίες του νησιού. Το βράδυ διασκεδάστε στα πολυάριθμα κέντρα της Πατόνκ. Διανυκτέρευση.

7η-8η μέρα: ΠΟΥΚΕΤ
Μέρες ελεύθερες για να χαρείτε τη γαλαζοπράσινη θάλασσα και τους απέραντους κόλπους με τις λευκές παραλίες που θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Ακόμη σας προτείνουμε να κάνετε μια εκδρομή στα πασίγνωστα νησιά Phi Phi και Phi Phi Leh όπου γυρίστηκε η ταινία The Beach, με τον Λεονάρντο ντι Κάμπριο. Το σκηνικό είναι μαγευτικό, τα τιρκουάζ νερά οι κατάφυτοι βράχοι και το τροπικό κλίμα απογειώνουν τις αισθήσεις. Μπορείτε ακόμη να επισκεφθείτε το νησί του Τζέημς Μποντ και να χαρείτε την εξωτική ομορφιά του τοπίου ή το πάρκο των ελεφάντων.

9η-10η μέρα: ΠΟΥΚΕΤ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Αργά το απόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο του Πουκέτ για την πτήση της επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στη Λάρνακα το μεσημέρι της 10ης μέρας γεμάτοι με υπέροχες αναμνήσεις.

Share :