7777 2080

Πάσχα στο Μπαλί
Μακρινά Ταξίδια

Από € 1990

01-05-2024

Με πτήσεις της Emirates. 

(1015)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Ντουμπάι Emirates EK 110 20:10 - 01:05
Ντουμπάι - Μπαλί Emirates EK 368 03:25 - 16:35
Μπαλί - Ντουμπάι Emirates EK 399 00:05 - 05:05
Ντουμπάι - Λάρνακα Emirates EK 109 08:00 - 11:10

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η -2η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΜΠΑΛΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για το Μπαλί με ενδιάμεσο σταθμό. Το νησί αυτό αποτελεί ένα ξεχωριστό τόπο για τα μαγευτικά τοπία και τους ναούς του. Δικαίως ονομάζεται και «ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ». Άφιξη την επόμενη μέρα, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση στο Μπαλί.

3η μέρα: ΜΠΑΛΙ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη για να εξερευνήσετε καλύτερα την πόλη και τις πολύχρωμες τοπικές αγορές όπου οι κάτοικοι πωλούν τα προϊόντα τους. Εδώ θα βρείτε όλα τα είδη από όμορφα χειροτεχνήματα, ντόπια φρούτα, λουλούδια, έργα τέχνης, γλυπτά από ξύλο, κεραμικά και κοσμήματα. Το βράδυ διασκεδάστε στα ξακουστά κέντρα της Κούτα μέχρι τις πρωινές ώρες. Διανυκτέρευση στο Μπαλί.

4η μέρα: ΜΠΑΛΙ - ΜΕΝΓΚΙ- ΝΑΟΣ ULUN DANU - ΝΑΟΣ ΤΑΝΑ ΛΟΤ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ)
Πρόγευμα και προτείνουμε εκδρομή για το Ταμάν Αγιούν και το ναό του Μενγκί, που χτίστηκε τον 17ο αιώνα για τη λατρεία του Θεού και τη μνήμη της ψυχής του βασιλιά. Επόμενος σταθμός ο ινδουιστικός ναός Ulun Danu ο οποίος βρίσκεται σε μια λίμνη που γεμίζει τον κρατήρα του αρχαίου βουνού Beratan. Η τοποθεσία είναι ανεπανάληπτη, καθώς γύρω από τη λίμνη βρίσκονται τέσσερα βουνά, δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα και εικόνα. Γεύμα και συνεχίζουμε για το ναό Τάνα Λότ που φωλιάζει στην κορυφή ενός βράχου περιτριγυρισμένο από θάλασσα και χτίστηκε τον 16ο αιώνα από ένα Ινδουιστή ιερέα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κούτα για διανυκτέρευση στο Μπαλί.

5η μέρα: ΜΠΑΛΙ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη για μπάνιο, ξεκούραση και ψώνια. Μπορείτε να εξερευνήσετε το νησί με τις βαθιές παραδόσεις και πολιτισμό. Για το βράδυ προτείνουμε να απολαύσετε φρέσκες θαλασσινές γεύσεις στα εστιατόρια της πόλης. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΜΠΑΛΙ - ΟYΜΠΟΥΤ
Πρόγευμα και μεταφορά στην πόλη Ουμπούτ, το κέντρο της καλλιτεχνικής σκηνής του Μπαλί η οποία φιλοξενεί αρκετά μουσεία και γκαλερί. Το Μπαλί φημίζεται για τα μπατίκ (ζωγραφική πάνω σε ύφασμα την χρήση κεριού) Άφιξη στο Ουμπούτ και διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΟΥΜΠΟΥΤ (ΔΑΣΟΣ ΠΙΘΗΚΩΝ - ΠΑΛΑΤΙ - TEGALALANG RICE TERRACE) - (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΜΗ)
Πρόγευμα και σας προτείνουμε εκδρομή στο πάρκο του δάσους των πιθήκων όπου εκατοντάδες πολύ άτακτοι πίθηκοι ζουν στο δάσος γύρω από τον ναό. Συνεχίζουμε για το βασιλικό παλάτι που χτίστηκε το 1800 κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Ida Tjokorda Pute Kandel. Είναι το ανάκτορο της βασιλικής οικογένειας του Ουμπούτ αλλά λειτουργεί ως ένα από τα κύρια σημεία για τις παραδοσιακές μπαλινέζικες παραστάσεις. Θα δούμε την κεντρική αγορά του Ουμπούτ η οποία έχει ότι φανταστείτε από φαγώσιμα μέχρι φουλάρια, τουριστικά και σουβενίρ. θα καταλήξουμε στο Tegallalang Terace Rice field όπου είναι οι κλασικοί και καταπράσινοι ορυζώνες της περιοχής. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και στην επιστροφή θα σταματήσουμε στο Goa Gajah στην Bedulu ή αλλιώς σπηλιά του ελέφαντα. Χρονολογείται από τον 11ο αιώνα και κτίστηκε ως πνευματικό μέρος για διαλογισμό. Διανυκτέρευση στο Ουμπούτ.

8η μέρα: ΟΥΜΠΟΥΤ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Μπορείτε να λάβετε μέρος σε προαιρετική εκδρομή για ράφτινγκ στο ποταμό Ayung ή να κάνετε τις αγορές σας στη αγορά του Ουμπούτ. Διανυκτέρευση στο Ουμπούτ.

9η-10η μέρα: ΜΠΑΛΙ-ΛΑΡΝΑΚΑ
Μην ξεχνάτε ότι είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να δοκιμάσετε το φημισμένο τοπικό μασάζ. Σήμερα σας προτείνουμε ένα πακέτο αναζωογόνησης spa στο ξενοδοχείο σας. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στη Λάρνακα την 10η μέρα με τις βαλίτσες μας γεμάτες με ανεξίτηλες εικόνες από το υπέροχο και καταπράσινο Μπαλί.