7777 2080


Από € 2115

31-12-2023

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Αθήνα Aegean Airlines A3 7903 10:40 - 12:25
Αθήνα - Νέα Υόρκη Emirates EK 209 17:25 - 21:30
Νέα Υόρκη - Αθήνα Emirates EK 210 23:55 - 16:10
Αθήνα - Λάρνακα Aegean Airlines A3 7908 18:40 - 20:25

Πληροφορίες

Πρόγραμμα


1η μέρα: Πτήση για Νέα Υόρκη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Νέα Υόρκη, μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Άφιξη, μεταφορά, τακτοποίηση και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο. 

2η μέρα: Νέα Υόρκη - Ξενάγηση στο βόρειο Μανχάταν 
Ξεκινάμε με ξενάγηση στα πιο φημισμένα αξιοθέατα της πόλης. Θα δούμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου και θα περάσουμε από το Λίνκολν Σέντερ. Στάση στο Σέντραλ Παρκ, ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα του κόσμου. Συνεχίζουμε με το μνημείο του στρατηγού Γκραντ και το Πανεπιστήμιο Columbia, Ακολουθεί η γειτονιά του Χάρλεμ, γνωστή ως Μέκκα των αφροαμερικανών όπου βρίσκεται το Apollo Τheater, στη σκηνή του οποίου έχει ανεβεί και ο Michael Jackson. Η ξενάγηση ολοκληρώνεται με την 5η λεωφόρο και το Ροκφέλερ Σέντερ, ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά συγκροτήματα του κόσμου. Θα καταλήξουμε στην Τάιμς Σκουέαρ, την πιο πολυσύχναστη πλατεία του κόσμου. Το βράδυ, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μία από τις φημισμένες παραστάσεις Μιούζικαλ στα θέατρα του Μπρόντγουεϊ. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας έγκαιρα.

3η μέρα: Νέα Υόρκη - Ξενάγηση στο νότιο Μανχάταν
Ετοιμαζόμαστε για τη ξενάγηση μας στο νότιο Μανχάταν. Θα σταματήσουμε στο Μέγαρο των Ηνωμένων Εθνών και θα κάνουμε στάση στο Σταθμό Γκραντ Σέντραλ. Συνεχίζουμε με το Γκρίνουιτς Βίλατζ, με σημείο αναφοράς τη Washington Square και το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Ακολουθούν το Σόχο που είναι γεμάτο με διάσημους οίκους μόδας, η Μικρή Ιταλία και η Τσάινα Τάουν, όπου γίνεται αισθητή η πολυπολιτισμική ταυτότητα της Νέας Υόρκης. Θα περπατήσουμε στην 5η λεωφόρο για αγορές, θα επισκεφθούμε το Magnolia Bakery και το σπίτι της Carrie από την ταινία Sex and the City. Συνεχίζοντας την βόλτα στο West Village, θα επισκεφθούμε το κτίριο  που γίνονταν τα γυρίσματα της σειράς «Τα φιλαράκια»! Θα κατευθυνθούμε στην περίφημη κλειστή αγορά Τσέλσι Μάρκετ, όπου θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος αλλά και στο Highline. Κατευθυνόμαστε στη Γουώλ Στριτ και στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί εις μνήμη των θυμάτων της 11η Σεπτεμβρίου. Προχωράμε στο εμπορικό κέντρο Brookfield, γεμάτο με επώνυμα καταστήματα. Συνεχίζουμε στο Μπάτερυ Παρκ όπου αρχίζει να ξεπροβάλλει το Άγαλμα της Ελευθερίας, ένα αξιοθέατο συνυφασμένο με τη Νέα Υόρκη. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται με την κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν, όπου θα περάσουμε το ιστορικό νησί Έλλις, το Άγαλμα της Ελευθερίας, το νησί Στάτεν και τη μεγάλη γέφυρα Βαρενζάνο. Μετά την κρουαζιέρα, ελεύθερος χρόνος ενώ η επιστροφή μπορεί να γίνει με τα πόδια ή ταξί. Το βράδυ σας προτείνουμε να μεταβείτε στην περιοχή Meatpacking District, ή στα κοντινά Soho, Little Italy, Tribecca, West & East Village. 

4η μέρα: Νέα Υόρκη – Εκπτωτικό χωριό Woodbury Commons Outlets (προαιρετικά)
Ελεύθερη ημέρα. Για τους λάτρεις των φθηνών αγορών είναι απαραίτητη μια επίσκεψη στο μεγαλύτερο και πλουσιότερο εμπορικό κέντρο, το περίφημο Woodbury Commons. Μαζί με τη συμμετοχή σας, παίρνετε και το VIP Coupons Book αξίας 10$, για επιπλέον προνόμια. Αν πάλι τα ψώνια δεν είναι το φόρτε σας, προτείνουμε μια βόλτα στο Soho, στο Chelsea με την τοπική του αγορά και στο East village. 

5η μέρα: Νέα Υόρκη - Καταρράκτες Νιαγάρα 
Αναχώρηση για τους φημισμένους Καταρράκτες του Νιαγάρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και βόλτα στους κοντινούς, φωτισμένους το βράδυ καταρράκτες.

6η μέρα: Καταρράκτες Νιαγάρα - Ξενάγηση, κρουαζιέρα & εκδρομή στο Τορόντο
Η ξενάγηση αρχίζει με τους Καταρράκτες. Το θαύμα αυτό της φύσεως λειτουργεί μέσα στο πρώτο Πάρκο που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ. Προς το τέλος της επίσκεψής, δεν είναι δυνατόν να παραλείψουμε τη μοναδική κρουαζιέρα μέσα στους καταρράκτες. Αμέσως μετά, αναχωρούμε για το Τορόντο, όπου θα δούμε όλα τα αξιοθέατα, τον Πύργο C.N., το περίφημο σύμπλεγμα σταδίου-ξενοδοχείου Rogers Center, το Δημαρχείο παλαιό και νέο, το εμπορικό κέντρο Eaton Center κ.ά. Το βράδυ μπορείτε να διασκεδάσετε στην πλευρά του Καναδά στους καταρράκτες, στους πύργους Μinolta, Skylon, στο Clifton Hill ή στην πλευρά των ΗΠΑ.  

7η μέρα: Καταρράκτες Νιαγάρα – Ουάσιγκτον
Αναχώρηση οδικώς για την Ουάσιγκτον DC . Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προτείνουμε μια βόλτα, στην  Τζωρτζτάουν, στην περιοχή δίπλα στον Ποτόμακ.

8η μέρα: Ουάσιγκτον - Ξενάγηση πόλης
Ξενάγηση στην Ομοσπονδιακή Πρωτεύουσα, όπου θα δούμε τα μνημεία των Αμερικανών προέδρων, Ουάσιγκτον, Τζέφερσον, αλλά και του Λίνκολν. Θα συναντήσουμε την πισίνα αντανάκλασης με τον διάσημο Οβελίσκο, την πλατεία Λαφαγιέτ και τον Λευκό Οίκο. Επίσης θα δούμε το Καπιτώλιο, το Ανώτατο Δικαστήριο, την Βιβλιοθήκη του Κογκρέσσου, το Ινστιτούτο Σμιθσόνιαν κ.ά. Τέλος θα επισκεφθούμε το Εθνικό Μουσείο Αεροναυτικής και διαστήματος. Ακόμα θα περάσουμε από τα σημαντικότερα Υπουργεία, Μουσεία, Τράπεζες, έδρες διεθνών οργανισμών, τα κεντρικά γραφεία του FBI κ.ά. Αξιοποιείστε το υπόλοιπο της ημέρας επισκεπτόμενοι μουσεία που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την περιοχή της Georgetown.

9–10η μέρα: Πτήση επιστροφής
Η επιστροφή μας στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης, θα γίνει με στάση στη Βαλτιμόρη και τη Φιλαδέλφεια. Επιστροφή στη Λάρνακα, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.