7777 2080

Πρωτομαγιά στους Αγίους Τόπους
Μέση Ανατολή

Από € 460

30-04-2020

Μην χάσετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε για μια ξεχωριστή προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους για την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Η θρησκευτική αυτή, προσκυνηματική εμπειρία θα σας μείνει αναμφίβολα αξέχαστη.

Aπευθείας πτήσεις  με Israel Airlines. 

(8003)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Τελ Αβίβ Israel Airlines LY 2434 10:00 - 11:05
Τελ Αβίβ - Λάρνακα Israel Airlines LY 2431 15:30 - 16:35

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η ΜΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΒΗΘΛΕΕΜ
Συγκέντρωση στο  Αεροδρόμιο Λάρνακας. Τακτοποίηση των αποσκευών, έλεγχος διαβατηρίων και αναχώρηση με πρωινή πτήση για το Τελ-Αβίβ. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Τελ-Αβίβ. Επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα  στη Γεσθημανή (Τάφο της Παναγίας). Ακολούθως θα επισκεφθούμε τον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου θα έχουμε ξενάγηση και ευλαβικό προσκύνημα στον Ζωοδόχο τάφο του Κυρίου μας (Άγιο Κουβούκλιο), στο Φρικτό Γολγοθά, στην Αγία Αποκαθήλωση. Θα συνεχίσουμε με ξενάγηση σε όλα τα εντός του Ναού προσκυνήματα (το Καθολικό, το Σπήλαιο της ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, το Παρεκκλήσιο του εκατόνταρχου Λογγίνου, του Ακάνθινου Στέφανου. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση. Χρόνος ελεύθερος.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΙΕΡΙΧΩ-ΣΑΜΑΡΕΙΑ (ΦΡΕΑΡ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ)
Πρόγευμα. Αναχώρηση για Σαμάρεια, (Ιερά Μονή Αγίας Φωτεινής Σαμαρείτιδας - Φρέαρ του Ιακώβ, όπου φυλάσσεται το λείψανο Αγίου Φιλουμένου.  Στη συνέχεια επίσκεψη στον Ιορδάνη ποταμό (στο σημείο όπου εβαπτίσθη ο Χριστός). Ακολούθως θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος (προαιρετικά με τελεφερίκ).  Καθοδόν προς το ξενοδοχείο θα επισκεφθούμε στη Βηθανία τη γυναικεία Μονή της Μάρθας και Μαρίας (αδελφές του Λαζάρου) και το Χωριό των Ποιμένων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΝΑΖΑΡΕΤ-ΚΑΝΑ-ΘΑΒΩΡ-ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ
Πρόγευμα. Αμέσως μετά αναχωρούμε για ολοήμερη εκδρομή στη Βόρεια Παλαιστίνη, όπου θα επισκεφτούμε τη Ναζαρέτ, όπου έγινε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε για την Κανά της Γαλιλαίας, όπου έγινε το πρώτο θαύμα του Κυρίου (μετατροπή του νερού σε κρασί). Ακολούθως επίσκεψη στο Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος.   Χρόνος για γεύμα στη Λίμνη της Τιβεριάδας. Συνεχίζουμε με επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.  Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Πρόγευμα. Εκκλησιασμός και ευλαβικό προσκύνημα στη Βασιλική και στο Σπήλαιο της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ. Στη συνέχεια  αναχώρηση για το Τελ Αβίβ για την πτήση της επιστροφής.  

Share :