7777 2080

Εορτή του Αγίου Πνεύματος στους Αγίους Τόπους
Μέση Ανατολή

Από € 520

04-06-2020

Μην χάσετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε για μια ξεχωριστή προσκυνηματική εκδρομή στους Αγίους Τόπους για την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Η θρησκευτική αυτή, προσκυνηματική εμπειρία θα σας μείνει αναμφίβολα αξέχαστη.

Απευθείας πτήσεις με Israel Airlines. 

(8001)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Κωδικός πτήσης Ωρα πτήσης
Λάρνακα - Τελ Αβίβ Israel Airlines LY 2434 10:00 - 11:00
Τελ Αβίβ - Λάρνακα Israel Airlines LY 2431 15:30 - 16:30

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η ΜΕΡΑ: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ
Συγκέντρωση στο  Αεροδρόμιο Λάρνακας. Τακτοποίηση των αποσκευών, έλεγχος διαβατηρίων και αναχώρηση για το Τελ-Αβίβ. Άφιξη στο αεροδρόμιο του Τελ-Αβίβ. Επιβίβαση στο λεωφορείο και μεταφορά στο ξενοδοχείο, αφού πρώτα επισκεφθούμε για προσκύνημα την Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λύδδας, όπου και ο τάφος του Αγίου και τη Βασιλική και το Σπήλαιο της Γεννήσεως στη βηθλεέμ.  Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΝΑΖΑΡΕΤ-ΚΑΝΑ-ΘΑΒΩΡ-ΤΙΒΕΡΙΑΔΑ
Πρόγευμα. Αμέσως μετά αναχωρούμε για ολοήμερη εκδρομή στη Βόρεια Παλαιστίνη, όπου θα επισκεφτούμε τη Ναζαρέτ, όπου έγινε ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε για την Κανά της Γαλιλαίας, όπου έγινε το πρώτο θαύμα του Κυρίου (μετατροπή του νερού σε κρασί). Ακολούθως επίσκεψη στο Όρος Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος.   Χρόνος για γεύμα στη Λίμνη της Τιβεριάδας. Στη συνέχεια αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγίου Γερασίμου.   Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση. 

3η ΜΕΡΑ: ΙΕΡΙΧΩ-ΣΑΜΑΡΕΙΑ (ΦΡΕΑΡ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ)-ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Πρόγευμα. Αναχώρηση για Ιεριχώ, αφού πρώτα επισκεφθούμε (αν το επιτρέπουν οι συνθήκες) το Φρέαρ του Ιακώβ (λείψανο Αγίου Φιλουμένου). Στη συνέχεια επίσκεψη στον Ιορδάνη ποταμό (στο σημείο όπου εβαπτίσθη ο Χριστός). Ακολούθως θα επισκεφθούμε το Σαραντάριο Όρος (προαιρετικά με τελεφερίκ) και  την εκκλησία του Προφήτη Ελισαίου (Συκομορέα του Ζακχαίου)  Καθοδόν προς τα Ιεροσόλυμα θα επισκεφθούμε στη Βηθανία τη γυναικεία Μονή της Μάρθας και Μαρίας (αδελφές του Λαζάρου). Θα συνεχίσουμε για το Όρος των Ελαιών, τον Τάφο της Παναγίας και την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου (τόπος λιθοβολισμού). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ
Εκκλησιασμός. Στη συνέχεια επίσκεψη στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως, όπου θα έχουμε ξενάγηση και ευλαβικό προσκύνημα στον Ζωοδόχο τάφο του Κυρίου μας (Άγιο Κουβούκλιο), στο Φρικτό Γολγοθά, στην Αγία Αποκαθήλωση. Θα συνεχίσουμε με ξενάγηση σε όλα τα εντός του Ναού προσκυνήματα (το Καθολικό, το Σπήλαιο της ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού, το Παρεκκλήσιο του εκατόνταρχου Λογγίνου, του Ακάνθινου Στέφανου). Στη συνέχεια ξενάγηση στην Οδό του Μαρτυρίου – φυλακή του Χριστού και φυλακή του Αποστόλου Πέτρου και Αγία Σιών με επίσκεψη στο Υπερώο, όπου ετελέσθη ο Μυστικός Δείπνος και την οικία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου (τόπος Κοίμησης της Θεοτόκου). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 

5η ΜΕΡΑ: ΒΗΘΛΕΕΜ-ΤΕΛ ΑΒΙΒ-ΛΑΡΝΑΚΑ
Εκκλησιασμός για την Εορτή του Αγίου Πνεύματος. Ελεύθερος χρόνος. Συνεχίζουμε για το Αεροδρόμιο Τελ Αβίβ για την πτήση της επιστροφής. 

Share :