7777 2080

Χριστούγεννα στο Ντουμπάι
Μέση Ανατολή

Από € 1199

24-12-2023

Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways. 

(2028)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Ντουμπάι Cyprus Airways CY 106 07:00 - 12:30
Ντουμπάι - Λάρνακα Cyprus Airways CY 107 13:30 - 15:10

Πληροφορίες

Πρόγραμμα
 
1η ημέρα: Λάρνακα – Ντουμπάι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Ντουμπάϊ με απευθείας πτήση των Κυπριακών Αερογραμμών. Άφιξη, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση δωματίων και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας για μια πρώτη γνωριμία με την μητρόπολη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και το στολίδι της Ανατολής..

2η ημέρα: Ντουμπάϊ – Ξενάγηση- Παραδοσιακή αγορά Bastakiya- Burj Khalifa 124, 125ο (όροφος) - Aquarium
Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο και μαγευτικό Ντουμπάϊ. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Μοναδικά Σούκ, παζάρια με χιλιάδες χρώματα, αρώματα, αγορά υφασμάτων. Χρόνος ελεύθερος. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα (Jumeirah), με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάϊεντ (Sheikh Zayed), το δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα (Jumeirah Mosque) όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες εξωτερικά και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάϊ στο Burj Al Arab. Στη συνέχεια ακολουθεί η επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα. Ενδιάμεσα θα υπάρχει και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the Palm. Στην επιστροφή θα επισκεφτούμε την μοναδική Μαντινάτ Τζουμέιρα (Madinat Jumeirah) τη διάσημη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων. Στη Madinat Jumeirah μπορείτε να κάνετε την βόλτα σας στα μαγαζιά λαϊκής τέχνης και να αγοράσετε αναμνηστικά για το Ντουμπάϊ. Η ώρα για τα ψώνια στο Ντουμπάϊ έφτασε, περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο Dubai Mall για τις αγορές σας. Επίσης θα δείτε από κοντά τα μεγαλύτερα σιντριβάνια του κόσμου που χορεύουν υπό τους ήχους της μουσικής, μπροστά στον υψηλότερο ουρανοξύστη του κόσμου Burj Khalifa τον οπίο θα επισκεφθούμε. Θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στο γρηγορότερο ασανσέρ (65χλμ/ώρα), να ανεβείτε στα παρατηρητήρια 124–125 και να θαυμάσετε την ομορφότερη θέα του περσικού κόλπου και των Αραβικών Εμιράτων. Αμέσως μετά ακολουθεί επίσκεψη στο Dubai Aquarium, το ενυδρείο με το μεγαλύτερο παράθυρο. Σας δίνεται μάλιστα η ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη.

3η ημέρα: Ντουμπάϊ – Miracle Garden – Μουσείο του Μέλλοντος -Κρουαζιέρα με Δείπνο
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε το Miracle Garden το μεγαλύτερο φυσικό κήπο στο κόσμο με πάνω από 45 εκατομμύρια λουλούδια. Άνοιξε τις πύλες του το 2013, βρίσκεται στη μέση της ερήμου και η συντήρηση του επιτυγχάνεται με οικολογικό σύστημα άρδευσης. Ο κήπος προκαλεί δέος, τα φυτά αναπτύσσονται πάνω σε αυτοκίνητα, πυραμίδες και ποικίλους άλλους σχηματισμούς. Οι επισκέπτες μπορούν να νοικιάσουν δωρεάν τρίκυκλα ποδήλατα για να γυρίσουν όλο το κήπο ή να επιβιβαστούν στο τρενάκι. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο του Μέλλοντος από τα ομορφότερα του κόσμου. Άνοιξε τις πύλες του το Φεβρουάριο του 2022 και συμβολίζει μια ματιά στον κόσμο 50 χρόνια από τώρα, επιδεικνύοντας και προβλέποντας πως η τεχνητή νοημοσύνη και η επαυξημένη πραγματικότητα μπορούν να βελτιώσουν την ανθρωπότητα. Το βράδυ θα κάνουμε μια μοναδική κρουαζιέρα στην Μαρίνα μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό όπου μπορείτε να απολαύσετε το νυχτερινό Ντουμπάϊ λουσμένο στα φώτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Ντουμπάϊ – Λάρνακα
Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο για να πάρουμε τη πτήση της επιστροφής για Λάρνακα.

Share :