7777 2080

Χριστούγεννα ή Πρωτοχρονιά στην Πράγα
Ευρώπη

Από € 469

22-12-2020,29-12-2020

Με απευθείας πτήσεις της Wizz Air. 

(1014)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Πράγα Wizz Air W6 4599 18:30 - 21:15
Πράγα - Λάρνακα Wizz Air W6 4600 21:45 - 02:10

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΠΡΑΓΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την Πράγα. Άφιξη στη «Χρυσή Πόλη», παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΡΑΓΑ ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Πρόγευμα και ακολουθεί ξενάγηση της Πράγας. Θα ξεκινήσουμε από την περιοχή του κάστρου, με επισκέψεις στην οδό των Αλχημιστών και στον εντυπωσιακό Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου. Θα περπατήσουμε την πέτρινη Γέφυρα του Καρόλου με τα 30 αγάλματα και θα μπούμε στην παλιά πόλη, για να δούμε τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα της. Στην πλατεία της παλιάς πόλης, θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο και το Αστρονομικό ρολόι καθώς και μία από τις μεγαλύτερες Χριστουγεννιάτικες αγορές της πόλης. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΡΑΓΑ-ΔΡΕΣΔΗ (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Προτείνουμε προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Δρέσδη, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Γερμανίας, που φημίζεται για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές της. Η πόλη ισοπεδώθηκε από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς κατά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο και αναγεννήθηκε έχοντας αποκτήσει ξανά την παλιά της αίγλη. Στη ξενάγηση μας θα δούμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό, την περίφημη Όπερα της Δρέσδης, το Παλάτι, άλλοτε κατοικία των βασιλιάδων της Σαξονίας, το μπαρόκ κτίριο Τζβίνγκερ και άλλα αξιοθέατα. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα και αργά το απόγευμα επιστροφή στo ξενοδοχείο στην Πράγα. Διανυκτέρευση

4η μέρα: ΠΡΑΓΑ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΛΔΑΒΑ
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη για να απολαύσετε το χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πανέμορφης Πράγας, της Σταχτοπούτας της Ευρώπης όπως αποκαλείται. Νωρίς το απόγευμα θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα με μπουφέ γεύμα στον ποταμό Μολδάβα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

5η-6η μέρα: ΠΡΑΓΑ-ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ-ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για μια ολοήμερη εκδρομή στο Κάρλοβυ Βάρυ, τη φημισμένη λουτρόπολη με τα υπέροχα κτίρια Αναγεννησιακού ρυθμού. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Αυτοκρατορικό θεραπευτήριο, το Θέατρο της πόλης, το φυσικό θερμοπίδακα, τη Ρώσικη εκκλησία και το θρυλικό ξενοδοχείο Grandhotel Pupp, χτισμένο στα τέλη του 17ου αιώνα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και για να απολαύσετε την βόλτα σας στο γραφικό κέντρο της πόλης, κατά μήκος του ποταμού και να κάνετε τα ψώνια σας. Μην ξεχνάτε πως το Κάρλοβυ Βάρυ είναι η πηγή των περίφημων κρυστάλλων Βοημίας, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τις αγορές σας. Αργά το απόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Πράγας απ’ όπου θα πάρουμε την πτήση επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα τα χαράματα της 6ης μέρας, γεμάτοι αξέχαστες εικόνες από τη Χριστουγεννιάτικη Πράγα.

Share :