7777 2080

Θεσσαλονίκη - Καστοριά
Ελλάδα και Ελληνικά Νησιά

Από € 595

23-10-2023

Direct flights with Sky Express for Thessaloniki.

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Θεσσαλονίκη Sky Express GQ 551 09:30 - 11:30
Θεσσαλονίκη - Λάρνακα Sky Express GQ 550 18:10 - 20:00

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο για περιδιάβαση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση στην Άθωνος ή τα Λαδάδικα. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΔΕΣΣΑ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Πρόγευμα και ακολουθεί προσκύνημα στον Άγιο Δημήτριο. Συνεχίζουμε για την πόλη των νερών την Έδεσσα με τους περίφημους καταρράκτες. Επόμενος προορισμός μας η ακριτική Φλώρινα και ακολουθώντας μια όμορφη διαδρομή ανάμεσα στις δασώδης πλαγιές των βουνών και του χιονοδρομικού κέντρου Πισοδερίου θα καταλήξουμε στη γραφική πόλη της Καστοριάς. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Πρόγευμα. Η μέρα σήμερα είναι χαλαρή και αφιερωμένη στις ομορφιές και τα αξιοθέατα της Καστοριάς. Λιμναίος Οικισμός Δισπηλιού, Ενυδρείο, Σπηλιά του Δράκου με σταλακτίτες και σταλαγμίτες, Μονή Μαυριώτισσσας, Βόλτα στο παραλιακό μέτωπο, επίσκεψη στις συνοικίες με τα αρχοντικά κ.α. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τα SPA του ξενοδοχείου μας. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ - ΣΙΑΤΙΣΤΑ
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη των μανιταριών τα Γρεβενά όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο στο κέντρο της πόλης. Συνεχίζουμε για την ιστορική Σιάτιστα με τις σπουδαίες βυζαντινές εκκλησίες της και τα εντυπωσιακά αρχοντικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Καστοριά και υπόλοιπη μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Το βράδυ απολαύστε τη νυχτερινή ζωή και τις ταβέρνες της περιοχής. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΚΟΖΑΝΗ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και αναχωρούμε για Κοζάνη όπου θα επισκεφθούμε το ωραιότερο λαογραφικό μουσείο της Ελλάδας. Συνεχίζουμε για την περιοχή της Καστανιάς για να προσκυνήσουμε την εικόνα της Παναγίας που θεωρείται έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Καταλήγουμε στην Θεσσαλονίκη. Χρόνος ελεύθερος μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο Μακεδονία για το ταξίδι της επιστροφής. Ένα ταξίδι με πολλές και ευχάριστες εμπειρίες για τον κάθε εκδρομέα.

Share :