7777 2080

Καλοκαίρι στο Βελιγράδι
Ευρώπη

Από € 675

14-07-2024,21-07-2024,28-07-204,04-08-2024,11-08-2024,18-08-2024,25-08-2024

Με απευθείας πτήσεις της Air Serbia. 
 
(1112)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βελιγράδι Air Serbia JU 889 10:30 - 12:10
Βελιγράδι - Λάρνακα Air Serbia JU 882 14:40 - 18:05

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΦΡΟΥΡΙΟ ΚΑΛΕΜΕΓΚΤΑΝ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για Βελιγράδι. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και στη συνέχεια ξεκινούμε με τα πόδια να γνωρίσουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα περάσουμε την κεντρική εμπορική οδό Κνέζ Μιχαήλοβα, την πλατεία Δημοκρατίας, το σιντριβάνι και θα καταλήξουμε στο φρούριο/πάρκο Καλεμεγκτάν για μια μοναδική πανοραμική θέα των ποταμών Σάβα και Δούναβη και της νέας πόλης του Βελιγραδίου. Ακολούθως θα δούμε από μακριά τον πύργο Νεπόισα όπου μαρτύρησε από τους Τούρκους ο Ρήγας Φεραίος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ - ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
Μετά το πρόγευμα πανοραμική ξενάγηση της πόλης. Θα περάσουμε από το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Προεδρικό Μέγαρο, τα βομβαρδισμένα από το ΝΑΤΟ κτίρια, το Σέρβικο Πατριαρχείο και τη Μητρόπολη. Ακολούθως στο νέο Βελιγράδι θα δούμε την μοντέρνα πλευρά της πόλης. Συνεχίζουμε για την Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Σάββα (εισιτήριο εισόδου περιλαμβάνεται), το πάρκο Τόπσιντερ και την αριστοκρατική περιοχή Ντέντινιε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το απόγευμα θα απολαύσουμε μια μίνι κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε το ποτό σας στη μποέμικη περιοχή της πόλης, την ξακουστή Σκαντάρλια. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΧΑΠΟΒΟ - ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ
Πρόγευμα αναχώρηση για τις βόρειες περιοχές της Σερβίας και για τη Σέρβικη συμπρωτεύουσα. Πρώτος σταθμός μας το Μοναστήρι Χόποβο ένα από τα πολλά Μοναστήρια της περιοχής Φρούσκα Γκόρα. Στην συνέχεια, θα αναχωρήσουμε με προορισμό μας την πανέμορφη κωμόπολη του Σρέμσκι Κάρλοβτσι. Στο κέντρο της πόλης θα δούμε κτήρια πλούσιας αρχιτεκτονικής όπως το παλιό Πατριαρχείο, την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το πρώτο Σέρβικο Γυμνάσιο, την Θεολογική σχολή και άλλα. Συνεχίσουμε για την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ. Θα επισκεφθούμε το φρούριο Πετραβαραντίν που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη. Στην πόλη του Νόβι Σαντ, θα δούμε μεταξύ άλλων την Καθολική Εκκλησία της Παναγίας και το Δημαρχείο. Χρόνος ελεύθερος για να κάνετε τις βόλτες σας στην όμορφη αυτή πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Βελιγράδι. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΚΑΣΤΡΟ ΓΚΟΛΟΥΠΑΤΣ - ΓΚΕΡΝΤΑΜ (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη. Προτείνουμε μια προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στα βόρεια της Σερβίας για να επισκεφθούμε το επιβλητικό μεσαιωνικό κάστρο Γκόλουπατς, ένα πραγματικό στολίδι που είναι χτισμένο σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στις όχθες του Δούναβη. Συνεχίζουμε για το εντυπωσιακό φαράγγι Γκέρνταμ, ή αλλιώς τη «Σιδερένια πύλη», το μεγαλύτερο και μακρύτερο φαράγγι της Ευρώπης. Επιστρέφουμε στο Βελιγράδι απολαμβάνοντας το καταπράσινο Σέρβικο τοπίο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής.

Share :