7777 2080


Από € 2095

09-07-2023,23-07-2023,06-08-2023,13-08-2023,15-10-2023

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Ντουμπάι Emirates EK 110 20:10 - 01:05
Ντουμπάι - Χανόϊ Emirates EK 394 03:30 - 13:15
Σαιγκόν - Ντουμπάι Emirates EK 393 23:55 - 04:00
Ντουμπάι - Λάρνακα Emirates EK 109 08:00 - 11:00

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η-2η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΑΝΟΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Βιετνάμ το Ανόι, με ενδιάμεσο σταθμό. Διανυκτέρευση στο αεροπλάνο και άφιξη την επόμενη ημέρα. Μετά την διαδικασία εισόδου στη χώρα και την υποδοχή από κοπέλες με παραδοσιακές στολές, το Ανόι μας υποδέχεται με μοναδικό στυλ και χάρη, καθώς διατηρεί έντονα τα σημάδια της Γαλλικής αποικιοκρατίας και αποτελεί το οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο του Βορείου Βιετνάμ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΑΝΟΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Μετά το πρόγευμα η γνωριμία μας με το Ανόι, την «ασημένια πόλη» με τις επτά λίμνες και τις δεκάδες παγόδες θα ξεκινήσει με επίσκεψη στο μουσείο Εθνολογίας με τα πλούσια εκθέματα και τον Ναό της Λογοτεχνίας. Συνεχίζουμε τη ξενάγηση μας με επίσκεψη στην πανέμορφη λίμνη Χοάμ Κιέμ και τη γραφική γέφυρα Huc. Η ξενάγηση μας θα τελειώσει στα γραφικά δρομάκια της παλιάς πόλης για ψώνια. Το απόγευμα σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε μια άκρως ενδιαφέρουσα παράσταση με μαριονέτες του νερού. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΑΝΟΙ - ΧΑ ΛΟΝΓΚ - ΑΝΟΙ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγευτικό κόλπο Χα Λονγκ που είναι μοναδικός και αποτελεί ένα από τα φυσικά θαύματα του πλανήτη, όπου θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα με τα παραδοσιακά πλοιάρια. Ο κόλπος Χα Λόνγκ τελεί υπό την προστασία της ΟΥΝΕΣΚΟ και αποτελεί το όνειρο κάθε φυσιολάτρη με εκατοντάδες πανύψηλους και καταπράσινους βράχους σκορπισμένους στη θάλασσα, νησιά περίεργων σχημάτων που διαμορφώνουν αμέτρητες παρθένες παραλίες καθώς και εκπληκτικές σπηλιές. Κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας θα απολαύσετε το γεύμα σας με φρέσκα θαλασσινά καθώς και επίσκεψη σε δυο από τις πιο όμορφες σπηλιές της περιοχής (Thien Cung & Dau Go). Το απόγευμα επιστρέφουμε στο Ανόι. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΑΝΟΙ - ΧΟΙ ΑΝ
Μετά το πρόγευμα θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση για την πόλη Ντανάγκ. Άφιξη, παραλαβή και θα ακολουθήσουμε μια από τις ωραιότερες διαδρομές του Βιετνάμ για να φθάσουμε στην πόλη Χοι Αν. Καθοδόν θα επισκεφθούμε το σπουδαίο μουσείο Cham και τα «μαρμάρινα βουνά» με τις σπηλιές. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΧΟΙ ΑΝ - ΧΡΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ (Golden Bridge)
Μετά το πρόγευμα περιήγηση στους παραδοσιακούς δρόμους της πόλης, η οποία κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Στη ξενάγηση μας θα επισκεφθούμε μεταξύ άλλων την κλειστή Ιαπωνική Γέφυρα, την παγόδα Ong, τον Κινέζικο ναό Fukienese που κτίστηκε το 1692 από τον κινέζο Phuoc Kien, καθώς και ένα παραδοσιακό εργαστήρι μεταξιού. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την εντυπωσιακή και πολύ-φωτογραφημένη «Χρυσή Γέφυρα» στους λόφους Μπα Να. Αιωρούμενη πάνω από 1.400 μέτρα από το επίπεδο της θάλασσας, η γέφυρα μοιάζει να συγκρατείται από δυο γιγάντια χέρια που αναδύονται από τους λόφους, που αν και φαίνονται πέτρινα είναι φτιαγμένα από χάλυβα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΧΟΙ ΑΝ - ΝΤΑ ΝΑΝΓΚ - ΣΑΙΓΚΟΝ
Πρόγευμα αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Ντανάγκ για να πάρουμε μια σύντομη πτήση με προορισμό την θρυλική Σαϊγκόν, που σήμερα έχει μετονομαστεί σε Χο Τσι Μινχ. Τα παλιά νεοκλασικά κτίσματα και η όμορφη ρυμοτομία της, αποπνέουν την προπολεμική της αίγλη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα απολαύσουμε κρουαζιέρα με δείπνο στον ποταμό Σαϊγκόν για να θαυμάσουμε την φωτισμένη πόλη. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ - ΚΟΥ ΤΣΙ ΤΟΥΝΕΛΣ
Μετά το πρόγευμα θα αρχίσουμε την ξενάγηση μας με επίσκεψη στα περίφημα και δαιδαλώδη τούνελ του Κου Τσι που ήταν ολόκληρες πόλεις και κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ αποτελούσαν τα κρησφύγετα των Βιετκόνγκ. Το απόγευμα θα συνεχίσουμε με ξενάγηση της πόλης. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Πολεμικό μουσείο με εκθέματα από τον πόλεμο του Βιετνάμ με τις ΗΠΑ, το Παλάτι, τον Καθεδρικό ναό της πόλης καθώς και το περίφημο κτίριο του Ταχυδρομείου, έργο του γνωστού Γάλλου αρχιτέκτονα Άιφελ. Τέλος θα επισκεφθούμε την πολύβουη αγορά Ben Thanh για ψώνια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

9η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ - ΠΟΤΑΜΟΣ ΜΕΚΟΝΓΚ - ΣΑΙΓΚΟΝ
Πρόγευμα και αναχώρηση για το Δέλτα του ποταμού Μεκόνγκ για να απολαύσουμε μια υπέροχη εκδρομή, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά τον τρόπο ζωής των ντόπιων κατοίκων. Θα επιβιβαστούμε σε πλοιάριο για μια κρουαζιέρα στον ποταμό Ben Tre. Κατά μήκος του ποταμού, θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων την οργιώδη τροπική βλάστηση, τις φυτείες ρυζιού και τροπικών φρούτων αλλά και τις δραστηριότητες των κατοίκων. Θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να περπατήσουμε στα δρομάκια ενός παραδοσιακού χωριού, για να γνωρίσουμε τον παραδοσιακό τρόπο ζωής των κατοίκων και να γευτούμε υπέροχα τροπικά φρούτα. Ακολούθως θα επιβιβαστούμε ξανά στο πλοιάριο για να επιστρέψουμε πίσω στο λεωφορείο. Επιστροφή στη Σαϊγκόν. Δείπνο και διανυκτέρευση.

10η-11η μέρα: ΣΑΙΓΚΟΝ - ΝΤΟΥΜΠΑΙ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος στη διάθεση σας για ψώνια στις πολύβουες αγορές της Σαϊγκόν ή στα εντυπωσιακά πολυκαταστήματα, όπως το Saigon Centre shopping mall. Το βράδυ μεταφορά στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα, γεμάτοι συγκλονιστικές εικόνες από μια χώρα με καταπράσινη, τροπική βλάστηση, ατέλειωτους ορυζώνες και ένα πράο και ευγενικό λαό.