7777 2080

Καλοκαίρι στη Βιέννη
Ευρώπη

Από € 197

11-07-2023,18-07-2023,25-07-2023,01-08-2023,08-08-2023,14-08-2023,21-08-2023,28-08-2023

Με απευθείας πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών.
 
(1121) 

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βιέννη Austrian Airlines OS 838 14:25 - 15:45
Βιέννη - Λάρνακα Austrian Airlines OS 831 12:30 - 16:40

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΒΙΕΝΝΗ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για τη Βιέννη. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την αριστοκρατική Βιέννη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ
Μετά το πρόγευμα θα έχουμε τη ξενάγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε από την περίφημη Ρίνγκστρασε για να θαυμάσουμε την Όπερα και τα χειμερινά Ανάκτορα, το ελληνοπρεπές Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, την ατμοσφαιρική Βοτίβκιρχε, το ανάκτορο Μπελβεντέρε και τον περίφημο Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα θερινά ανάκτορα του Σιεμπρούν και θα περπατήσουμε στους εντυπωσιακούς κήπους. Όσοι επιθυμούν μπορούν προαιρετικά να επισκεφθούν το εσωτερικό των ανακτόρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και η υπόλοιπη μέρα στη διάθεση σας. Περπατήστε στους εμπορικούς δρόμους της Βιέννης και κάντε τα ψώνια σας. Οι λάτρεις της τέχνης θα ενθουσιαστούν με τα μουσεία Albertina και Belvedere όπου φιλοξενούν κορυφαία έργα τέχνης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ - PARNDORF/εκπτωτικό χωριό (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη για μια προαιρετική εκδρομή στη γειτονική Μπρατισλάβα, πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Περιήγηση της πόλης και στη συνέχεια μεταφορά στο εκπτωτικό χωριό «PARNDORF» με μεγάλη συλλογή από επώνυμα προϊόντα σε χαμηλές τιμές. Το βράδυ σας προτείνουμε μια προαιρετική βραδιά στα κρασοχώρια για να δοκιμάσετε τα τοπικά κρασιά και να γευτείτε παραδοσιακά φαγητά.

4η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ & ΛΙΜΝΕΣ (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη για μια προαιρετική εκδρομή στο πανέμορφο Σάλτσμπουργκ και την περιοχή των Λιμνών. Θα θαυμάσουμε ένα μοναδικό σκηνικό με τις πανέμορφες λίμνες περιτριγυρισμένες από τα πανύψηλα βουνά των Άλπεων και τα υπέροχα παραδοσιακά χωριουδάκια να συνθέτουν ένα παραμυθένιο τοπίο. Στο Σάλτσμπουργκ τη γενέτειρα του μεγάλου μουσουργού Μότσαρτ, θα δείτε μεταξύ άλλων το παλάτι Μιραμπέλ με τους υπέροχους κήπους, που ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Ουνέσκο, τον ποταμό Σάλτσαχ, το σπίτι του Μότσαρτ καθώς και τον επιβλητικό Καθεδρικό ναό της πόλης. Επιστροφή στη Βιέννη και διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΒΙΕΝΝΗ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Μετά το πρόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βιέννης για να πάρουμε την πτήση της επιστροφής. Άφιξη στη Λάρνακα το απόγευμα.