7777 2080

Πάμε και φέτος SHARM EL SHEIKH!
Αίγυπτος

Από € 599

21-07-2024,28-07-2024,04-08-2024,11-08-2024,18-08-2024

Καλοκαίρι 2024: Πάμε και φέτος Sharm el Sheikh!

Πολυτέλεια - Χαλάρωση - Περιπέτεια στον προορισμό που πέρσι έκλεψε τις εντυπώσεις.

8ήμερα Πακέτα Διακοπών Ι Προσφέρονται ξενοδοχεία 4*, 5* και 5* Deluxe για όλα τα γούστα.

Με απευθείας πτήσεις της Cyprus Airways.
Αναχωρήσεις κάθε Κυριακή από 21 Ιουλίου μέχρι 18 Αυγούστου.

**EKΠΤΩΣΗ €30 ανά άτομο για κρατήσεις μέχρι 30/04/2024. **

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Sharm El Sheikh Cyprus Airways CY 1132 18:00 - 19:40
Sharm El Sheikh - Λάρνακα Cyprus Airways CY 1133 20:30 - 22:10

Πληροφορίες

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ SHARM EL SHEIKH

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ 
Επισκεφθείτε την Κοπτική Ορθόδοξη εκκλησία, το Τζαμί Αλ Μουσταφά και την πλατεία ειρήνης όπου θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τα ψώνια μας στο μεγάλο παζάρι όπου είναι η «παλαιά αγορά» με τις πολύ χαμηλές τιμές.  

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ QUAD BIKE ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ SHARM
Ζήστε την περιπέτεια στην έρημο του Sharm για μια αξέχαστη βόλτα κάνοντας σαφάρι με τετράτροχα μηχανάκια απολαμβάνοντας την μοναδική εμπειρία της ανατολής του ηλίου στην έρημο πάνω σε ένα quad bike. Προσφέρεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε Buggy Bike.

ΕΚΔΡΟΜΗ  ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ RAS MOHAMED 
Ανακαλύψτε το Εθνικό Πάρκο «Ras Mohamed» μέσα από μία ολοήμερη (εν πλω) ή μισή μέρα (οδική) εκδρομή στο νοτιότερο άκρο της χερσονήσου του Σινά.  Ιδανική εκδρομή για όσους αγαπάνε το snorkelling (κολύμβηση με αναπνευστήρα), την περιπέτεια και την φύση.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΣΙΝΑ
Μία μοναδική εκδρομή στο μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, ένα από τα αρχαιότερα εν ενεργεία μοναστήρια της Χριστιανοσύνης για να προσκυνήσουμε στους πρόποδες του όρους Σινά.

SHOW ΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙΑ
Παρακολουθήστε μια άρτια εκπαιδευμένη παράσταση με δελφίνια για μια αξέχαστη ώρα και θαυμάστε την ιδιοφυία που χαρακτηρίζει αυτά τα πανέμορφα θηλαστικά.  Ιδανικό για όλες τις ηλικίες. 

DAHAB - Η ΜΠΛΕ ΤΡΥΠΑ (BLUE HOLE)
Επισκεφθείτε την Μπλε Τρύπα (Blue Hole), ένα μοναδικό τοπίο για καταδύσεις και snorkelling. Σε αυτή την εκδρομή συνδυάζεται η απόκοσμη ομορφιά της ερήμου με τα καταγάλανα νερά της Ερυθράς Θάλασσας.  

ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ (AQUA SCOPE SUBMARINE)
Απολαύστε και εξερευνήστε τη θαλάσσια ζωή της Ερυθράς Θάλασσας χωρίς να βραχείτε κάνοντας κατάδυση με το υποβρύχιο Aqua Scope! Μια δραστηριότητα κατάλληλοι για όλες τις ηλικίες. Ιδανικό για οικογένειες!

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΜΕ ΔΕΛΦΙΝΙΑ
Ζήστε μια εκπληκτική εμπειρία κολυμπώντας και παίζοντας παρέα με ένα δελφίνι. Μια δραστηριότητα κατάλληλοι για όλες τις ηλικίες. Ιδανικό για οικογένειες!

JEEP SAFARI
4 εκδρομές σε ΜΙΑ! Σαφάρι στην έρημο, βόλτα με καμήλα, κολύμβηση με αναπνευστήρα στη φανταστική παραλία που αποκαλείται 3 πισίνες, γεύμα και επίσκεψη στην πόλη Dahab για ψώνια στα φθηνότερα παζάρια της Αιγύπτου. Στη συνέχεια, επίσκεψη στο μίνι φαράγγι.

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ QUAD BIKE ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ SHARM & BEDOUIN PARTY 
Ζήστε την περιπέτεια στην έρημο του Sharm για μια αξέχαστη βόλτα κάνοντας σαφάρι με τετράτροχα μηχανάκια απολαμβάνοντας την μοναδική εμπειρία της ανατολής του ηλίου στην έρημο πάνω σε ένα quad bike. Η μέρα κλείνει με δείπνο – διασκέδαση με τους Βεδουίνους. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Προσφέρεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε Buggy Bike.

*Οι τιμές για τις πιο πάνω εκδρομές και δραστηριότητες θα ανακοινωθούν μετεγενέστερα.

Share :