7777 2080

Εξωτική Ταιλάνδη
Μακρινά Ταξίδια

Από € 1995

21-07-2024,12-08-2024

Με πτήσεις της Emirates.

(1021)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Ντουμπάι Emirates EK 110 20:10 - 01:05
Nτουμπάι - Μπανγκόκ Emirates EK 376 03:45 - 13:20
Μπανγκόκ - Ντουμπάι Emirates EK 385 01:35 - 04:45
Μπαχρέιν - Ντουμπάι Emirates EK 109 08:00 - 11:10

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η-2η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση για τη Μπανγκόκ με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη την επόμενη μέρα, παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια μας και χρόνος ελεύθερος για να εξερευνήσετε την μυστηριώδη αυτή πόλη των αντιθέσεων. Η πόλη των αγγέλων όπως την αποκαλούν είναι μία από τις πιο εξωτικές πόλεις του κόσμου και βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Μενάμ, είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Ταϊλάνδης. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ- ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟΙ ΝΑΟΙ
Πρόγευμα και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τους πιο όμορφους βουδιστικούς ναούς στο κόσμο. Αρχίζουμε τη ξενάγηση μας διασχίζοντας την Chinatown, μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες συνοικίες στο κόσμο. Συνεχίζουμε για το ναό της Αυγής (Wat Arun) που είναι πραγματικά εντυπωσιακός με ύψος 79 μέτρα, διακοσμημένος με πορσελάνη και μωσαικά και είναι ένα από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ταιλάνδης. Ακολούθως θα επισκεφθούμε το ναό του ξαπλωμένου Βούδα (Wat Pho). Επίχρυσος με μήκος 45 μέτρα, ύψος 15 μέτρα και ζυγίζει 5.5 τόνους. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση ή ένα αναζωογονητικό μασάζ και το βράδυ θα επισκεφθούμε ένα από τα ψηλότερους πύργους της Μπανγκόκ το Bayoke Sky όπου θα έχουμε μπουφέ δείπνο στον 76ον όροφο. Η θέα της νυκτερινής Μπανγκόκ σου κόβει την ανάσα. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΠΟΤΑΜΟΣ CHAO PHRAYA - ΝΑΟΣ Wat PakNam
Μετά το μπουφέ πρόγευμα θα έχουμε μια αξέχαστη περιήγηση κατά μήκος του ποταμού Chao Phraya δίπλα από μοντέρνους ουρανοξύστες και τους αρχαίους ναούς δίνοντας μια μοναδική άποψη της πόλης. Ο ποταμός Chao Phraya είναι ένας γραφικός πλωτός δρόμος που διασχίζει την καρδιά της Μπανγκόκ. Θα επισκεφθούμε επίσης τον ναό Wat Paknam που συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων σε ολόκληρη την Ταυλάνδη. Το απόγευμα ελεύθερο για να εξερευνήσετε τις αγορές της πόλης. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ - ΠΛΩΤΗ ΑΓΟΡΑ - ΚΑΤΣΙΑΝΑΜΠΟΥΡΙ
Μετά το μπουφέ πρόγευμα, θα κάνουμε μια αλλιώτικη εκδρομή στην πλωτή αγορά Νταμνόεν Σαντούακ. Σπιτάκια χαμηλά, ξύλινα, πάνω σε πασσάλους, βάρκες μακριές σαν σαΐτες, παγόδες ολόχρυσες που καθρεπτίζονται στα θολά νερά, προσφέρουν στον επισκέπτη ανεπανάληπτες εικόνες και στιγμές. Συνεχίζουμε για τη δυτικότερη επαρχία της Ταυλάνδης, το Κατσιανάμπουρι. Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε το συμμαχικό νεκροταφείο και το μουσείο του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και τη διασημότερη γέφυρα, αυτή του ποταμού Κβάι. Γεύμα σε τοπικό πλωτό εστιατόριο και τακτοποίηση στο γραφικό ξενοδοχείο πάνω στο ποταμό. Διανυκτέρευση.

6η μέρα: ΚΑΤΣΙΑΝΑΜΠΟΥΡΙ - DEATH RAILWAY TRAIN - ΧΟΥΑ ΧΙΝ
Πρόγευμα και ξεκινάμε για μια αξέχαστη εμπειρία. Βόλτα με το Death Railway Train και θα συνεχίσουμε για το Χουα Χιν, πόλη μεγάλης ιστορίας και πολιτιστικής κληρονομιάς και κατά τους θερμούς μήνες, δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Ταυλάνδης. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και ακολούθως τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΧΟΥΑ ΧΙΝ
Πρόγευμα και θα αρχίσει η περιήγηση μας στην όμορφη αυτή πόλη. Μεταξύ άλλων θα επισκεφθούμε το σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης με τη ξύλινη επένδυση και τα φωτεινά χρώματα. Θα δούμε επίσης το άγαλμα του χρυσού Βούδα στο λόφο Khao Takiab που επιβλέπει στοργικά την πόλη. Θα επισκεφθούμε επίσης το καταφύγιο ελεφάντων όπου θα έχουμε μια μοναδική εμπειρία. Το βράδυ θα επισκεφθούμε τις διάφορες νυκτερινές αγορές με τα μαγαζάκια, εστιατόρια και μουσική. Διανυκτέρευση.

8η μέρα: ΧΟΥΑ ΧΙΝ
Πρόγευμα και πρωινό ελεύθερο για να χαρείτε τις αμμώδης παραλίες της πόλης. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο Kui Buri ένα από τα πιο δημοφιλή εθνικά πάρκα της χώρας όπου θα περάσουμε λίγο χρόνο στη φύση και θα δούμε ελέφαντες στο φυσικό τους περιβάλλον. Διανυκτέρευση.

9η μέρα - 10η μέρα: ΧΟΥΑ - ΜΠΑΝΓΚΟΚ -ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και ολόκληρη μέρα στη διάθεση σας για τις τελευταίες βόλτες και ψώνια. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ για την πτήση της επιστροφής με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στη Λάρνακα κοντά στο μεσημέρι της 10ης μέρας.

Share :