7777 2080

Παρίσι, Disneyland & Πάρκο Αστερίξ
Ευρώπη

Από € 1309

28-07-2021,03-08-2021,12-08-2021,16-08-2021

Απολαύστε καλοκαιρινές διακοπές στο Παρίσι, σαν παιδιά! Διασκεδάστε με τη ψυχή  σας στη Disneyland και στο Πάρκο του Αστερίξ!

Με πτήσεις της Austrian Airlines. 

(4001)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βιέννη Austrian Airlines OS 836 03:45 - 06:05
Βιέννη - Παρίσι Austrian Airlines OS 411 07:05 - 09:15
Παρίσι - Βιέννη Austrian Airlines OS 418 20:15 - 22:15
Βιέννη - Λάρνακα Austrian Airlines OS 835 22:40 - 02:40

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η Μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΠΑΡΙΣΙ - DISNEYLAND
Αναχώρηση από Λάρνακα για Παρίσι με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Πόλη του Φωτός, υποδοχή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο ξενοδοχείο στην περίφημη DISNEYLAND. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και είσοδος στο πάρκο της Disneyland για την πρώτη εξερεύνηση, με ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα θεάματα. Πάρτε την πρώτη γεύση από τη μαγεία.

2η Μέρα: DISNEYLAND
To εισιτήριο εισόδου στην Disneyland σας δίνει ελεύθερη πρόσβαση σε όλα τα θεάματα. Ο Μίκη και η παρέα του θα μας περιμένουν για να διασκεδάσουν μαζί μας καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Περιπέτειες γεμάτες μυστήριο από τις χίλιες και μια νύχτες, πειρατές με τα καράβια τους, θησαυροί και μυθικά παζάρια, το μαγευτικό κάστρο της " Κοιμωμένης Βασιλοπούλας" οι επτά Νάνοι, ο Πινόκιο το "Φάρουεστ" και πολλά άλλα σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την φαντασμαγορική ηλεκτρική παρέλαση και τα πυροτεχνήματα. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε προαιρετικά την υπέροχη παράσταση του Buffalo Bill.  

3η Μέρα: DISNEYLAND
Η μαγεία συνεχίζεται. Και σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη στον φανταστικό κόσμο της Disneyland. Ταξιδέψτε με την πτήση του Πήτερ Πάν, κάντε μια βόλτα με βαρκούλες στον “ Μικρό Κόσμο” με τις απίθανες κούκλες που τραγουδούν, ταξιδέψτε με τους Πειρατές της Καραϊβικής, και πάρτε μια πτήση για το φεγγάρι. Και μην ξεχνάτε τις μπουτίκ με τα σουβενίρ που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους. Αργά το βράδυ θα αναχωρήσουμε για το Παρίσι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.

4η Μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΗΚΟΥΑΝΑ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για μια πρώτη γνωριμία με την ωραία πόλη του Παρισιού. Στην πανοραμική ξενάγηση θα δούμε μεταξύ άλλων τον ξακουστό Πύργο του Άιφελ, την Αψίδα του θριάμβου, τα Ηλύσια Πεδία, την Πλατεία Κονκόρτ και τέλος τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στην Λατινική Συνοικία. Ακολούθως με ποταμόπλοιο θα κάνουμε μια κρουαζιέρα στο Σηκουάνα από όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αρκετά αξιοθέατα του Παρισιού. Για το βράδυ σας προτείνουμε να πάρετε το ποτό σας στον Πύργο του Μονπαρνάς απ’ όπου θα έχετε μια φανταστική θέα του φωτισμένου Παρισιού.

5η Μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ
Σήμερα μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το ξακουστό Πάρκο του ΑΣΤΕΡΙΞ όπου θα περάσουμε μια ανεπανάληπτη μέρα με τους Αστερίξ , Οβελίξ, τους Γαλάτες, και τους Ρωμαίους. Ένα Πάρκο γεμάτο από 28 φανταστικά παιχνίδια και θεάματα, το δεύτερο στον κόσμο τραινάκι με τους κεραυνούς του Δία μήκους 1.2 χιλ., το αμφιθέατρο με τα δελφίνια του Ποσειδώνα και πολλές άλλες εκπλήξεις σας περιμένουν για το μεγάλο ταξίδι του χρόνου παρέα με τους ήρωες της Γαλατίας. Γέλια, συγκινήσεις, ανατριχίλα. Ο χρόνος περνά τόσο γρήγορα στο Πάρκο του Αστερίξ. Επιστροφή στο Παρίσι και διανυκτέρευση.

6η Μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ- ΜΟΝΤΜΑΡΤΗ (Προαιρετική)
Πρωινό και ακολούθως  αναχώρηση  για μια ξεχωριστή μέρα. Επίσκεψη στο διάσημο μουσείο του Λούβρου. Το μουσείο του Λούβρου είναι ένα από τα μεγαλύτερα, δημοφιλέστερα και παλαιότερα μουσεία τέχνης στον κόσμο Εκτός από τη «Μόνα Λίζα» που ήταν το πρώτο έργο τέχνης που μπήκε στη συλλογή του τον 16ο αιώνα αξίζει να θαυμάσετε την «Αφροδίτη της Μήλου» αλλά και τη «Νίκη της Σαμοθράκης», Ακολούθως το απόγευμα περιήγηση στο διάσημο λόφο του Παρισιού. Το λόφο της Μονμάρτης. Η Βασιλική της  Sacré Coeur δεσπόζει στην κορυφή του λόφου και φαίνεται σχεδόν από κάθε σημείο του Παρισιού. Θα κάνουμε έναν απογευματινό περίπατο στους δρόμους της Μονμάρτης, και θα περιπλανηθούμε ανάμεσα στα στενά, θα δούμε τους υπαίθριους καλλιτέχνες και ζωγράφους, και θα απολαύσουμε ένα καφεδάκι στα όμορφα γραφικά μαγαζιά. Διανυκτέρευση

7η Μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΛΑΡΝΑΚΑ
Μεταφορά στο αεροδρόμιο το απόγευμα και αναχώρηση για την Λάρνακα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στη Κύπρο αργά το βραδύ. Το όνειρο τελειώνει αλλά οι αναμνήσεις πάντα μένουν.

Share :