7777 2080

Αθήνα και Νησιά Αργοσαρωνικού
Ελλάδα και Ελληνικά Νησιά

Από € 699

10-07-2023,17-07-2023,24-07-2023,07-08-2023,14-08-2023,21-08-2023

Με απευθείας πτήσεις της Sky Express. 

(1010)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Αθήνα Sky Express GQ 607 07:00 - 08:45
Αθήνα - Λάρνακα Sky Express GQ 602 18:45 - 20:20

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ - ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και πτήση για την Αθήνα. Άφιξη, παραλαβή και μέσω εθνικής οδού αναχωρούμε με προορισμό το Πόρτο Χέλι. Πρώτη στάση θα κάνουμε στον Ισθμό της Κορίνθου, συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή Αγνούντος, ένα σημαντικό μοναστήρι, με μεγάλη ιστορία και πολλούς πνευματικούς θησαυρούς, γνωστό με το όνομα «Παναγία της Αγνάντας». Χρόνος ελεύθερος για γεύμα στο Λυγουριό και ακολουθεί μια σύντομη επίσκεψη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου για να θαυμάσουμε την ακουστική του που είναι μοναδική. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το Πόρτο Χέλι είναι ένας μικρός οικισμός κτισμένος γύρω από ένα κλειστό φυσικό λιμάνι και η εικόνα που παρουσιάζει παραπέμπει σε νησί. Ψαρόβαρκες αραγμένες γύρω από το απάνεμο λιμανάκι και η καταπράσινη φύση συνθέτουν το μεγαλείο της περιοχής. Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΥΔΡΑ - ΣΠΕΤΣΕΣ
Μετά το πρόγευμα θα απολαύσουμε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στην Ύδρα, το νησί με την τεράστια ναυτική παράδοση. Στην Ύδρα θα επισκεφθούμε τη Μητρόπολη όπως και το Υδραϊκό μουσείο με τα έγγραφα και χειρόγραφα που σκιαγραφούν προεπαναστατικούς, επαναστατικούς και μετεπαναστατικούς χρόνους της Ελληνικής ιστορίας. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Συνεχίζουμε για τις όμορφες Σπέτσες. Αρχοντικά, νεοκλασικά κτίρια, αμαξάκια και το πράσινο συνθέτουν την εικόνα του νησιού. Τα νερά με το βαθύ μπλε, τα πευκοδάση, τα νεοκλασικά αρχοντικά, το παλιό λιμάνι, οι περίπατοι στα πλακόστρωτα δρομάκια θα σας συναρπάσουν. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το σπίτι της Μπουμπουλίνας, του Χατζηγιάννη Μέξη και την ιστορική πλατεία Ντάπια. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΟΡΟΣ
Η σημερινή μέρα είναι αφιερωμένη στο καταπράσινο νησί του Πόρου. Από το λιμανάκι του Γαλατά θα περάσουμε σε 10 λεπτά με φέρρυ μπόουτ στο νησί. Θα ανηφορίσουμε μέχρι το ιστορικό Ρολόι για να απολαύσουμε το τοπίο και να νιώσουμε την αίγλη της παλιάς εποχής τότε που οι παλιοί Αθηναίοι αριστοκράτες είχαν εδώ τα αρχοντικά τους. Χρόνος ελεύθερος και ανάμεσα στα στενά σοκάκια και ασβεστωμένα σπίτια θα βρείτε πολλές ταβερνούλες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο και διανυκτέρευση. Ανάμεσα στα σοκάκια και τα ασβεστωμένα σπίτια, βρίσκονται πολλές ταβερνούλες.

4η μέρα: ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ - ΝΑΥΠΛΙΟ - ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα και αποχαιρετούμε το Πόρτο Χέλι με κατεύθυνση το Ναύπλιο που εξακολουθεί να κοσμείται με όλα τα παραδοσιακά του στοιχεία ανέγγιχτα από το χρόνο. Ένας τόπος ξεχωριστός, γεμάτος φυσικές ομορφιές και πολιτισμό, που αιώνες τώρα συνεχίζει να ανθίζει και να γοητεύει κάθε επισκέπτη. Περιήγηση στην κουκλίστικη παλιά πόλη του Ναυπλίου και χρόνος ελεύθερος. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην Αθήνα και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος ελεύθερος στην Αθήνα.

5η μέρα: ΑΘΗΝΑ
Πρόγευμα και η μέρα ελεύθερη στην Αθήνα. Σας προτείνουμε να κάνετε ένα διασκεδαστικό ταξίδι ξενάγησης της Αθήνας, διάρκειας 60 λεπτών με το Happy Train, ακόμα να περπατήσετε στην Ερμού ή να περιπλανηθείτε στα γραφικά δρομάκια της Πλάκας, στο Μοναστηράκι με τους υπαίθριους πάγκους, στου Ψυρρή, ή ακόμα να απολαύσετε το καφέ σας στο Θησείο με θέα την Ακρόπολη.

6η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και λίγος χρόνος ελεύθερος στη διάθεσή μας. Νωρίς το μεσημέρι μεταφορά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου θα πάρουμε την πτήση της επιστροφής για Λάρνακα.

Share :