7777 2080

Πάσχα στην Πράγα
Ευρώπη

Από € 615

17-04-2020,21-04-2020

Με πτήσεις των Αυστριακών Αερογραμμών.

(1006)

ΠΤΗΣΕΙΣ

Από - Προς Αεροπορική Εταιρία Kωδικός Πτήσης Ώρα Πτήσης
Λάρνακα - Βιέννη Austrian Airlines OS 836 06:25 - 08:45
Βιέννη - Πράγα Austrian Airlines OS 705 09:45 - 10:40
Πράγα - Βιέννη Austrian Airlines OS 710 18:40 - 19:35
Βιέννη - Λάρνακα Austrian Airlines OS 835 20:40 - 00:40

Πληροφορίες

Πρόγραμμα

1η μέρα: ΛΑΡΝΑΚΑ-ΠΡΑΓΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και αναχώρηση για την Πράγα μέσω Βιέννης. Άφιξη, παραλαβή και μεταφορά στο ξενοδοχείο όπου θα έχουμε πρόγευμα. Παραλαβή δωματίων στις 2.00 μ.μ. και απόγευμα ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με τη «Χρυσή Πόλη». Για το βράδυ σας προτείνουμε μια προαιρετική κρουαζιέρα με μπουφέ δείπνο στον ποταμό Μολδάβα.

2η μέρα: ΠΡΑΓΑ Ξενάγηση
Πρόγευμα και ακολουθεί η επίσημη γνωριμία με την Πράγα. Θα ξεκινήσουμε από την περιοχή του κάστρου, με επισκέψεις στην οδό των Αλχημιστών και στον εντυπωσιακό Καθεδρικό ναό του Αγίου Βίτου. Θα περπατήσουμε την πέτρινη Γέφυρα του Καρόλου με τα 30 αγάλματα και θα μπούμε στην παλιά πόλη, για να δούμε τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα της. Στην πλατεία της παλιάς πόλης, θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο και το Αστρονομικό ρολόι, που σταματάει στις κακές ώρες των Τσέχων. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και το υπόλοιπο της μέρας ελεύθερο στη διάθεση σας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: ΠΡΑΓΑ-ΔΡΕΣΔΗ (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Προτείνουμε προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Δρέσδη, μία από τις ομορφότερες πόλεις της Γερμανίας. Στη ξενάγηση μας θα δούμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό, την περίφημη Όπερα της Δρέσδης, το Παλάτι, άλλοτε κατοικία των βασιλιάδων της Σαξονίας, το μπαρόκ κτίριο Τζβίνγκερ και άλλα αξιοθέατα. Χρόνος ελεύθερος για προαιρετικό γεύμα και για να κάνετε τα ψώνια σας από το γνωστό πολυκατάστημα PRIMARK. Αργά το απόγευμα επιστροφή στo ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

4η μέρα: ΚΑΡΛΟΒΥ ΒΑΡΥ (Προαιρετικό)
Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας. Προτείνουμε προαιρετική εκδρομή στη φημισμένη λουτρόπολη Κάρλοβυ Βάρυ, με τα υπέροχα κτίρια Αναγεννησιακού ρυθμού. Μεταξύ άλλων θα δούμε το Αυτοκρατορικό θεραπευτήριο, το Θέατρο της πόλης, το φυσικό θερμοπίδακα, τη Ρώσικη εκκλησία και το θρυλικό ξενοδοχείο Grandhotel Pupp, χτισμένο στα τέλη του 17ου αιώνα. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και για να απολαύσετε την βόλτα σας στο γραφικό κέντρο της πόλης, κατά μήκος του ποταμού και να κάνετε τα ψώνια σας. Μην ξεχνάτε πως το Κάρλοβυ Βάρυ είναι η πηγή των περίφημων κρυστάλλων Βοημίας, γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε τις αγορές σας. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Πράγα. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΡΑΓΑ-ΛΑΡΝΑΚΑ
Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στη διάθεση σας. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Πράγας για την πτήση της επιστροφής στη Λάρνακα.